Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlhoroční priatelia Nathana (Z-Bob, Eli, Asch a Johny) z Chicaga idú na jeho rozlúčku so slobodou do Las Vegas. Je to v ich živote prvá výprava do mesta hriechu. A keďže pre party ulovili legendárneho usporiadateľa osláv a večierkov Mr. Kidda, predstavujú si, že strávia celú akciu v mohutnom alkoholovom opojení a party bude nezabudnuteľná a hlavne perfektná. Rozlúčka musí prebehnúť v duchu desiatich pravidiel, ktoré po roky zostavovala Z-Bobova rodina. Akonáhle však pristanú na McCarranovom letisku veci naberú rýchly spád, a to úplne nečakaný. Večer sa absolútne začne vymykať spod kontroly (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak ja nevím v cem je zakopaný pes. Tvarí se to jako komedie, ma to sceny jako z komedie , ale nevidel jsem to uz nekde. Ano! Od prvni minuty dopredu vite co se bude dít. A to pravě obíra tuto komedii o vtip. Dvě hveždy za Kala Penna a za par celkem koukatelnych scén. Jinak komedie , kterou sem nedokoukal , jelikož po pul hodine jsem presne věděl co bude dál. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Zahulíme, uvidíme bola paráda, Sexy párty tiež ušlo, ale Vegas Baby je z nich pravdepodobne film najslabší. Veľká škoda, lebo sa pozeral veľmi dobre a nenudil, ale bolo v ňom dosť málo miest, alebo vtipov na skutočné zasmiatie. Čakal som, že to bude aj trochu vulgárnejšie, ale bola to vcelku príjemná záležitosť, bohužiaľ s pár trápnymi miestami. Myslím však, že s prižmúrenými očami si *** zaslúži. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

S prižmúreným okom dávam 2*, vlastne ani neviem začo, ale celkový dojem nebol taký zlý aký bol tento film. Ďalší zbytočný film, ktorý chce len pobaviť, čo sa mu podarilo tak z 30ich percent. Žiadny herci, žiaden scenár, priblblý dej, minimum vtipu. Určite som sa pri tom nesmial, len sem tam som sa priškrnul, ale to je všetko. Nebolo to až také trápne ako býva u komédií takéhoto typu zvykom a to ma celkom potešilo. 35%. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Jako první jsem tentokrát viděl druhý díl, který tady zatím na csfd ani není, take ho nemůžu hodnotit. Film plný nudity a trapného humoru mě přesvědčil, že není nic lepšího rozvalit se na gauč, dát si príma sváču a pustit si i první díl této "komedie". Byl jsem ovšem nemile překvapen, protože žádné vrtící se prdelky a skákající poprsí se zde nekonaly(ne že bych se díval na film kvuli nuditě, ale jako film na odreagování není nic lepšího než si pustit cokoli, kde hraje Kal Penn:-) ) Co se zde ovšem konalo byla pohoda po celou délku filmu a i když od začátku víte smysl zápletky a určitě uhodnete, jak to celé končí, nemělo by to být pro vás na škodu. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Tragédie, film stěží drží pohromadě, začátek ještě ujde ale z druhé poloviny čiší taková absurdita že aby byl (povinný) happy-end, muselo to být celé jenom jako. Pornohvězdy vytáhly tento film na 1 hvězdičku, i když humusáren typu špekatého gay-striptýzu,striptérky za zenitem,limuzína plná obtloustlých sjetých žen,válení se ve špagetách nebo mytí sebe sama mopem je tam až moc... Nedoporučuju...nikomu! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama