Reklama

Reklama

Babar

(seriál)
  • Česko Babar a Babuova dobrodružství (více)
Animovaný / Rodinný / Komedie / Drama
Kanada / Francie, (1989–2000), 33 h 48 min (Minutáž: 26 min)

Série(6) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Malé slůně Babar prožívá spolu se svými kamarády, které si získal svojí odvahou a chytrostí, plno napínavých a patřičně nebezpečných dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Babar" bol podivuhodné slonie mláďa, ktoré sa správalo ako človek. Rozprával, nosil oblečenie a so svojimi zvieracími kamarátmi zažíval všeliake dobrodružstvá. Vždy sa mi to zdalo velice bizarné. Tento dvadsať šesť dielny kanadsko francúzsky kreslený televízny seriál mi nikdy nebol celkom po chuti. Nepáčil sa mi príbeh, nepáčili sa mi postavy a nepáčili sa mi ani animácie. Napriek tomu som zopár častí videl a dodnes si na tento titul matne spomínam. ** ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vysílacímu bloku Kouzelné školky se nevyhlo i množství zejména francouzských seriálů pro ty nejmenší, co dokázali nudit už v tak útlém věku. Holt semtam musel dorazit nepovedený formát, aby vykompenzoval přítomnost těch suprových. ()

tere.z 

všechny recenze uživatele

Dodnes si vzpomínám, jak jsem si v hračkářství vymrčela plyšáka Babara. A to mi rodiče chtěli koupit festovní nafukovací člun... ()

Sten-li 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádku jsem měl rád. Sloní svět byl sympatický. Vzpomínám si, že se tam jedna postava jmenovala Pompadur:-) ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Rád jsem na to koukal dříve. Dnes už samozřejmě ne, nemá mi to co dát. Ale má tříletá sestra se na to dívá ráda. Řekl bych, že je to vhodný seriál pro děti. ()

Reklama

Reklama