Reklama

Reklama

Powder Park

(seriál)

Obsahy(1)

Max a Fibbes zo všetkého najviac miluju snowboard. A pred sebou majú ten najkrajší možný výlet, o ktorom už dlho snívajú. Stráviť pol roka v Rocky Mountains v Colorade v spoločnosti tých najlepších a do sýta sa vyblázniť v poriadne hlbokom snehu. Ale všetko je nakoniec inak. Po počiatočnom sklamaní sa však jeden sen pomaly ale isto začína premieňať na sen iný... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem zatím jeden díl a jsem nadšená. Dalo by se říct, že mi všechno sedlo. Herci se mi na Němce hodně líbí, což je div. A musím vyzvednout hlavně to prostředí Alp. To je hodně super, takže zatim dávám 75%. Jsem zvědavá na další díly. - oprava: bohužel jsem viděla i další díly a prvotní nadšení opadlo a stal se z toho jen slabý průměr. Prostředí je furt super, ale ty dialogy sou chvílema opravdu trochu stupidní a taky mě dost vadí to neustálý souložení v každým díle. To by tam vážně bejt nemuselo. Hlavně, když to dávaj v televizi přes den. ()

Ozo odpad!

všechny recenze uživatele

Další slátanina s bandou bezduchých retardů, kterou můžeme sledovat díky matičce Nově. 3 % za tu jednu hezkou 'herečku', jejíž jméno mne ale vůbec nezajímá. ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju hory, miluju board. Jenomže s Powder Parkem přichází jen další výsměch. Nejde o nic jiného, než kopie teenagerovské pakárny, která je vlastně ještě otravnější než reklamy (ale kdo jiný, než jistá česká televizní stanice vyplivne takový už zastaralý paskvil zrovna v době oběda. Pravda, tohle není o televizi, je to o seriálu). Někdo může namítnout, že na hodnocení je brzy, ale těžko se změní něco v partě olizujících se šampónů s bárbínama a vyloženě špatné práce filmařů. Záběr z blízka – připosraná holčina sotva drží balanc, střih, rázem jako bys viděl Gretchen Bleiler, olympijskou vítězku. To nemyslíš vážně. Powder Park je přesně to, co nepotřebujeme, čeho bylo příliš. 10% pouze za krásné prostředí. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Nejspíš nebudu cílovou skupinou tohoto německého seriálového veledíla, takže to vzdávám hned po prvním díle. A to že do nás naše milovaná TV Nova sype deset let starý německý seriály, mě jednoduše vytáčí - Vypnout je jen začátek! ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

No celkem hrůza tenhle serial ale nějaký pozitivum by se určitě našlo zrovna mě napadá hudba jako jedno pozitivum ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Někomu to může připadat jako kravina, ale po pravdě tenhle seriál mě nadchnul. Koukala jsem na něj pravidelně a nevynechala jsem ani jeden díl. Herci se mi hodně líbí i přes to že jsou Němci. Skvělé je prostředí Alp. Některé scény jsou sice trochu stupidní a hlavně by nemuseli v každém díle souložit. Ale i přes toto všechno musím konstatovat , že jde o jeden z nejpovedenějších německých seriálů. ()

gefr 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nikdy nebudu sledovat pravidelně, ale jako oddechovka je ideální. Prostředí vypadá dobře a banda šamponků nevypadá zas tak zle. *** ()

Hookins86 odpad!

všechny recenze uživatele

Džízis Krajst! Včera jsem skouknul ráno opakování jednoho dílu a to mi stačilo. Všude byly buď hodiny, nebo nebo ten blbinec na Coolu a málem mě to stálo život. VAROVÁNÍ - Vysoce nezábavná, bezduchá sračka - ODPAD... ()

Reklama

Reklama