Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Steele (Martin Kove) je bývalý voják z Vietnamu. Po návratu do Kalifornie najde útočiště u svého spolubojovníka z války, jenže krátce na to jsou Lee (Robert Kim) a jeho rodina vyvražděni místní vietnamskou mafií. Přežije jen Leeova dcera Cami (Jan Gan Boyd). John je rozhodnut pomstít smrt svého kamaráda a pouští se do boje s mafií, jejímž šéfem je bývalý vietnamský generál Bon Soong Kwan (Soon-Tek Oh), se kterým má nevyřízené účty. (Lenny09)

(více)

Recenze (9)

Lacike 

všechny recenze uživatele

V Rambo style v dzungli je len zaciatok, takze k nemu by som to rozhodne neprirovnaval. Je to klasicky revenge akcniak v ktorom hlavny hrdina super duper vojnovy veteran, msti smrt svojho kamarata. A vysledok je presne na takej urovni ako kariera hlavneho predstavitela. Oznacit to za becko by bola velka pochvala. Na to Martin Kove nema ani charizmu ani svaly ani nic. Film sa berie strasne vazne vdaka comu casto vyznieva komicky. Akcne sceny to tiez nezachrania. Vsetky tie prestrelky mi pripadali prinajlepsom priemerne. Takisto sa nevydaril zaporak. Soon-tek Oh nema na zaporakov xicht. Kedze je to osemdesiatkovy akcniak, tak nesmie chybat Al Leong v jednej zo svojich väcsich uloh. Vysledkom je podpriemer, ktory pravom zapadol. Film vhodny len pre hardcore osemdesiatkovych fanatikov. 4/10. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný akční béčkový snímek. Válka ve Vietnamu skončila a veterán John Steel začíná nový život. Nedaří se mu dvakrát dobře a tak po čase navštíví kamaráda z bojiště. Jenže ještě téhož dne je Lee a jeho rodina vyvražděna narkomafií, které v čele vládne jeho bývalý nadřízený generál Kwan. Nemilosrdná hra kočky s myší může začít. 80% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Martinem Kovem proběhlo ještě za zlaté éry VHS. Už tenkrát mě fascinovalo debilita si tahat do akce s sebou užovku a hlavně si jasně pamatuju jaká neuvěřitelná srágora byl (srovnání s Rambem je doslovná urážka - Ramba). Dostal přes hubu od kde koho a jako násoska ani nepůsobil dojmem “jo je hustej”. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Uživatel "Lacike" to vystihl naprosto přesně, ale já si taky neodpustím menší komentář, protože jsem správný osmdesátkový hardcore fanatik. Béčko jen s přimhouřenýma očima. Kove není úplně marný, ale žádná superhvězda to není. Už dlouho jsem neviděl film s tak špatnými hereckými výkony (i na béčko), hromadou chyb (záběry štábu v odrazu skla) nebo všudepřítomnou laciností (všechno vypadá jak z plastu nebo papíru). Nějaké přestřelky nebo akční souboje byly slabé. Hlášky žádné, záporák ušel. Aspoň že tam byla moc pěkná Sela Ward. Nenudil jsem se, ale zařadil bych to jako podprůměrné béčko, v dnešní době vhodné tak akorát jako vzpomínka na dobu VHSek. 2* ()

choze 

všechny recenze uživatele

"PRO JOHNA STEELA VÁLKA JEŠTĚ NESKONČILA!" RAMBY inspirované průměrné akční videobéčko 80. let o vietnamském veteránu (záporák z KARATE KIDů Martin Kove, který se v druhém RAMBOVI mihnul ve vedlejší roli), který po návratu do Států bojuje s narkomafií, co mu zabila kamaráda z vojny. Hodně výbuchů a slušný bodycount, jinak ale slabota, už si ani nepamatuju, jestli Shannon Tweed (objeví se tu jen ve dvou krátkých scénách) ukázala kozy, ale vzhledem k tomu, že je ukazuje všude, tak asi jo... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama