Reklama

Reklama

Death Ship

Trailer

Obsahy(1)

Zlověstný přízrak nacistické válečné lodi křižuje oceán a útočí na jiné lodě. Skupinka trosečníků z jí potopeného zaoceánského parníku na ní najde útočiště, ale brzy zjišťuje, že bezpečnější by byli ve sprše v Batesově motelu. Loď totiž žije svým vlastním životem, je plná mrtvol umučených lidí a lační po další krvi... Béčkový ghost ship horor z počátku 80. let s Georgem Kennedym a Richardem Crennou. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Stará lodná rachotina, žijúca svojím vlastným, démonickým životom, v lacnom béčku, ktorý sa neštíti prebrať zopár záberov z iných filmov, napr. THE LAST VOYAGE alebo KING KONG 1976 ( záber na radar, to je už asi fakt núdza ). Zopár dobrých nápadov je tu udupaných v amatérskej, chaotickej a nevyrovnanej réžii. Vlastne aj súhlasím s J*A*S*M, že by snímok nebolo zlé natočiť pre dnešné publikum, aj keď s podobným námetom operoval aj vynikajúci GHOST SHIP z roku 2002. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Death Ship“ je dobrý snímek. Má dobrou atmosféru rostoucího šílenství, výborné prostředí, kde stačí pár herců. Ale místy je také krkolomný a bohužel kvalita obrazu není vždy taková, jakou by si film zasloužil. Někdy byste prostě měli vidět víc, než vidíte. Přesto ale rozhodně zůstávám spíše u kladného hodnocení, protože tohle je film, na který jsem se díval rád. Klidně bych si ho někdy zopáknul. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jo, kde jsou ty doby, kdy stačila trocha krve ze sprchy. Na podobných filmech jsem vlastně vyrostl. Divím se, že jsem na to nenarazil ve videopůjčovně. Příběh celkově nic moc, prakticky se nedozvíme vůbec nic, je to jaksi nedořečené, neukončené, ale občas si to pohrává s docela dobrou atmosférou, střihače políbí můza a některé scény jsou fajn. 2,5* ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Místo Bludného Holanďana brázdí vody Atlantiku Opuštěný nácek.  Prázdná, děsivá a živoucí loď , která potápí jiné. Když potopí zaoceánský parník, pár trosečníků, včetně kapitána a prvního důstojníka, se dostane na její palubu a peklo pomalu otevírá své brány... Malý béčkový horor se slušnou psychedelicky děsivou atmosférou opuštěné rezivějící lodi, jejíž jediný vlastní útok a la Nezvratný osud byl mnohem lepší než později ty zprostředkované skrze šílenství páně kapitána. Kdo přežije a kdo ne je divákovi jasné hned od začátku a výplňková úmrtí mohla být krvavější a stejně jako kolega darkrobyk jsem v závěru očekával destrukci.  Na katastrofické scény ale evidentně nebyly peníze , což jasně ukázal už začátek se srážkou obou lodí prostý právě té srážky samotné. Dva lodní šroubky vypadly.... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si – britský horůrek točící se okolo „lodi duchů“ s příchutí kanadské spolupráce nemusí být vůbec špatný, zvláště když v něm hraje dvojice Crenna – Kennedy. Jenže brzy jsem pochopil, že tenhle kousek si do svého TOPU určitě nepřidám. Mám rád filmy točící se okolo tohoto tématu, ale tento patří k těm horším. Již samotný začátek ve mně začal budit zděšení, zda snad nepůjde o odpad. Nepříliš zdařilý start (to byla vážně nuda) se nezlepšoval ani po nárazu lodi. Očekával jsem nějaké vyvedené scénky, kdy pasažéři začnou umírat na nejrůznější způsoby (no zas takovou promakanost jako v Titaniku ne!) a ono nic. Když už se konečně přesuneme na německou loď a ta začne úřadovat, zas mi chyběla pořádná atmosféra. Ty rádoby lekačky a natahování úmrtí jednotlivých postav mi náladu rozhodně nezlepšili. Teprve poslední půlhodinka ukojila moje potřeby, abych začal i o nějaké té procentuální odměně uvažovat. 50% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Jeden z trosečníků, kteří se dostanou na neznámou loď, je zachycen za kotník ocelovým lanem. Pak je vytáhnut (stále za kotník) až k vrcholu jeřábu a posléze bude vhozen do moře. Ještě před shozením je jasně vidět, že už není držen za kotník, ale má cosi jako bezpečnostní pás omotaný kolem těla. (Terva)

Reklama

Reklama