Reklama

Reklama

Holičství v jižní části Chicaga je příjemné místo, kde jsou zákazníci vlastně přátelé. Bohužel v této části města je velmi nebezpečno, venku řádí gangy a každý den přináší nové mrtvé. Calvin a jeho přátelé se to rozhodnou řešit po svém... Calvinovo holičství sídlí na stejné adrese již léta, ale něco se přeci jen změnilo. Původní ryze mužské útočiště přijalo nové členy. Calvin se spojil s Angie a ta s sebou přivedla i dámské zákaznice a kadeřnice. To s sebou přináší i předtím nevídané situace. Atraktivní Draya otevřeně koketuje s Rashadem k velké nelibosti jeho manželky Terri a o vypjaté situace mezi oběma ženami není nouze. Špičkují se ale i ostatní členové osazenstva. Hlavním problémem je však bezpečnost v jejich čtvrti. Jižní Chicago se stalo velmi nebezpečným místem, kde v ulicích řádí gangy, které se denně mezi sebou střílí. Bohužel to s sebou přináší i nevinné oběti i z řad dětí. Calvin a jeho manželka mají dospívajícího chlapce Jalena. Je to chytrý chlapec a nadějný basketbalista. Calvinovi se však příliš nelíbí, že kamarádí se Rashadovým synem Kennym z prvního manželství. Kenny byl vyloučen ze školy kvůli rvačkám a dnes žije s otcem. Podle Rashada se zklidnil, ale Calvinovi se to moc nezdá. Mezi Calvinem a Rashadem kvůli tomu dochází k neshodám. Calvin má strach, aby se Jalen pod Kennyho vlivem nepřidal k nějakému pouličnímu gangu. V poslední době si příliš nerozumí a Jalen neguje vše, co jeho starostliví rodiče dělají.
Když Calvinova žena najde doma v Jalenově pokoji symboly jednoho z gangů, dostanou strach. Navíc se město rozhoduje, že celou oblast oplotí a udělá z ní jakési ghetto, aby zabránili šíření kriminality do dalších částí města. To se obyvatelům jižní čtvrti vůbec nelíbí. Calvina a jeho přátele napadne uspořádat akci, která by měla vyzvat k zastavení násilí. Všichni holiči a kadeřnice budou nonstop poskytovat po celý víkend své služby zdarma, čímž chtějí přilákat pozornost co nejvíce lidí. Zástupci dvou hlavních gangů slíbí, že dají instrukce svým lidem, aby po dobu této akce nedocházelo k násilí. Akce se vyvíjí dobře a láká pozornost čím dál tím více známých lidí, kteří ji podporují, a osazenstvo holičství má dobrý pocit. Calvin jen do okamžiku, kdy přiběhne vystrašený Kenny se zprávou, že se Jalen chce přidat ke gangu. On sám to udělat nehodlá. Je rád, že může být zase s otcem a žít normálně, a i když Jalena přemlouval, aby tam vůbec nešel, Jalen si to nechtěl dát vymluvit. Vyděšený Calvin okamžitě nasedá do auta a jde syna zachránit ze spárů zločinců. Přijíždí právě v okamžiku, kdy jejich auta odjíždějí. Jalen naštěstí zůstal. Je to chytrý chlapec, který si v poslední chvíli uvědomil, co pro něj rodiče dělají a co pro něj znamenají. Calvin a Rashad si opět padnou kolem krku...V holičství je pěkně živo. Akce, kterou uspořádali, má velkou publicitu, informují o ní média, a dokonce přijíždí sám prezident Spojených států, aby vyjádřil poděkování odvážným lidem, kteří se snaží zachránit místo, které je jejich domovem a které mají tak rádi. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (11)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ke třetímu dílu této série budu nakonec lehce hodný, i když si nemyslím, že by se někam zásadně posunula. V podstatě k každém dílu se musí řešit, jestli zůstane holičství na svém místě, nebo ne. Tady je to ještě upgradováno o problém gangů, což celkem funguje. Sem tam je to i vtipné, ale zase ne moc... ()

pokyy 

všechny recenze uživatele

Bože, tohle se natočilo proč? Černá propaganda od začátku do konce..:) kdyby to bylo opačně, to by se řvalo.. Ale věnujme se filmu, hned od první scény čumět na nasraný ksicht Ice Cube se ještě dá přežít, ale poslouchat kecy "ublížené" komunity afroameričanů to už byl těžký oříšek. Stěžování na vše, přes prezidenta až na gangy, které tvoří jen černoši mi přišlo neuvěřitelné. "Co pro nás obama udělal, nemyslím pro zemi, ale pro nás?! :DDD" Tenhle film za to nestojí, posouváním jsem ho zkrátil na hodinku a stejně mi trvalo než jsem se z toho dostal. rasistický film, který kdyby natočil běloši (mimochodem ve filmu zazní několikrát že nemají rádi bělochy) tak by se rabovalo! ()

Reklama

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Film vyslovene pre čiernych američanov. Prvých max. 10 minút diskusie v kaderníctve ako-tak bavili, ale potom je to desná nuda. Celé je to len a len o tom ako to má čierna mládež tažká, ako ťažko sa im vyrastá, ako sa v ich štvrti strieľajú gangy atď atď atď. Humor sa po úvode absolútne vytratil, potom je to zase o tom ako chce Cube predať kaderníctvo a je to skôr vážne, koncom až rodinná drama (diskusie so zamestnancami prečo by to predať nemal, diskusie so synom "nepridaj sa nikdy ku gangu", bla bla bla). Ak hľadáte film, kde budú vtipné gagy, tak tuto ste mimo. ()

Kloboucek75 

všechny recenze uživatele

Pokaždé když promluvil Cedric the Entertainer jsem měl záchvat smíchu . Všechny 3 díly byly super . Negrosaurus nebo 50 odstínů šedin ,mě fakt rozesmálo na celý den. Poslední týden jsem film viděl 9 ! V ČZ verzi čas 1:14:29 holič říká jdu tančit ne jako gay. V originále říká i'm getting away. Takže proč takový překlad ? ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THAT AIN'T SHIT. LAST WEEK I GOT ROBBED TWICE AND GOT MY ASS BEAT BY SECOND ROBBER FOR GIVING ALL MY MONEY TO THE FIRST!" ---------- Hviezdička za cameo Anthonyho Davisa. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Atlantě. (kellne)

Reklama

Reklama