Reklama

Reklama

Zhubla jsem 190 kilo

(TV film)
  • Velká Británie The Incredible Shrinking Woman
všechny plakáty
Velká Británie, 2005, 44 min

Obsahy(1)

Poté, co radikálně zhubla 190 kilo, musí se čtyřicetiletá Connie během nesmírně náročných a bolestivých operací zbavit přebytečné kůže na těle...  Minulých čtyřicet let bylo pro Connie Jacksonovou z Nashvillu peklem. Už jako malá holčička začala hodně jíst, protože doma mělo každé jídlo alespoň čtyři chody a ona jedla velmi ráda. V sedmi letech začala předčasně menstruovat a to ji silně poznamenalo. V patnácti vážila přes 100 kilo, ve dvaceti 140 kilo. Na těch se její váha ustálila. Jenže pak přišel zvrat – v jejích 31 letech jí zemřel otec a ona se oddala přejídání, které jí dovedlo téměř k smrti. Vymizela jí ovulace a kvůli vnitřnímu krvácení musela na operaci, po které už nemohla mít děti.
Když na váze v nemocnici zjistila, že váží 265 kilo, rozhodla se pro radikální řešení – podstoupila odstranění téměř celého žaludku a části střev, což jí navždy znemožnilo sníst větší množství potravy. Zhubla až na 95 kilo, na těle jí ale zůstalo množství rosolovité kůže, kvůli které se stále necítila dobře. Stále se cítila jako tlustá. Proto se rozhodla podstoupit tři nebezpečné a velice bolestivé operace, během nichž jí měl plastický chirurg Timothy Katzen odoperovat celkem devět kilo kůže a tělo upravit tak, aby vypadalo pokud možno normálně. Na operaci do Los Angeles doprovázela Connie její sestřenice Denise, protože matka Fay už byla stará a se sestrou Marshou si nerozuměla. První mnohahodinovou operaci provedl chirurg v oblasti kolem pasu a odebral Connie 6 kilogramů kůže. Pooperační bolesti byly veliké, Connie se ale navíc dozvěděla, že její sestra zahynula při dopravní nehodě. Čtyři dny po zákroku se tedy vydala domů na její pohřeb. Po Marshe zůstal tříletý nemanželský syn Collin, kterého Connie adoptovala. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Destinytte 

všechny recenze uživatele

"Brrr." to bylo asi jediné, co mě napadlo, když jsem koukala na tenhle dokument. Kusy odřezané kůže na obrazovce a já stejně jako uživatel D||X zrovna snídala. ()

D||X 

všechny recenze uživatele

Jako odstrašující případ všem obézním a nenažraným dokonalé! Jako dokument ke snídani (můj případ) ne úplně vhodné :) ()

Reklama

Reklama