Reklama

Reklama

Pepek námořník

  • Kanada Popeye's Voyage: The Quest for Pappy (více)

Obsahy(1)

Pepkovi se zdá sen, že jeho táta je v nebezpečí. Rozhodne se tedy, že ho musí najít a zachránit. Podle snu by ho ale měl hledat v Tajuplném moři, kde, jak známo, číhá spousta nebezpečí a hlavně mocná čarodějnice. Pepek se ale jen tak nezalekne a vyjede na moře. Jenomže s ním i jeho přítelkyně Oliva, která nechce zůstat doma. A tak Pepek nebude muset řešit jen nástrahy zlé čarodějnice, ale i Olivinu mořskou nemoc. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Odporný nekoukatelný paskvil, který je hrozně nadabovaný, s původním zněním je to lepší, ale pc animace byl prostě přešlap vedle a tak ztrácí Pepek námořník hodně ze své kreslené dětské pohádkovosti o Špenátu. A když se to nelíbí ani pětiletým dětem, je asi něco hodně špatně. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Hlavním kritériem je pro i v tomto případě kvalita dodržení standardů, které si kdysi stanovil autor seriálu. V oddechové férii, jejíž ambice se vždy držely při zemi, nově použité současné možnosti znamenají oživení a posun. Chápu ale i ty, kteří tento pohled odmítají sdílet. Právě v tom totiž spornost kvality a přínosnosti těchto oddechovek spočívá. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je vyloženě hnusné. Chudák ručně kreslený Pepek, kdyby mohl tak by tomuhle hnusnému počítačovému paskvilu, který si říká jeho jménem, rozkopal prdel na sračky. Tohle je opravdu hnůj, bylo mi trapně že jsem se na to díval s děckem. Kdybych se na to díval sám, tak to dývýdýčko rozkoušu. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Pepek námořník byl vždy především důmyslnou reklamou na špenát. V dětství jsem se zelenými listy i rozměklou kaší ládoval v očekávání nebývalého nárůstu síly a odvahy bájných reků. Po kvalitním olivovém oleji, byť je to na území Českého státu detektivní jednoaktovka, se mohu utlouci. Pepek je určený malým dětem, ostatní musí odpustit trochu potřebné naivity. O Vánocích se plní přání, i když se musí podstoupit dobrodružná křižácká cesta proti zlovolné nadpozemské bytosti. Jsou tu snad všichni: Pepek, jeho dlouhoruká a povlávající družka Olive Oyl, jejich zvědavý synek Swee Pea, Pepkův soudruh a žárlivý kormidelník Bluto i otesánek Wimpy. Přidal se Pepkův ztracený otec, jednooký námořník, a ctižádostivá mořská čarodějnice. Dobro bojuje se zlem, houpeme se na vlnách Tajuplného moře a dostane se i na bohatou hostinu a v soudržnosti slavíme veselé vánoční svátky. Děti by měli být spokojeni, ostatní rozhořčení nechť si trhnou nohou! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jsem ochoten akceptovat, že Pepek přešel z klasického kresleného formátu v příšernou digitální trapnost. Ale to, že postavy často říkají "sakra" a věčně nadávají, to mě fakt vadí. Je to hrozně uřvané, dabing není příliš podařený a vzhledem k hroznému příběhu tady vlastně není o co stát. Bohužel moje malé děti to docela baští, takže to občas musím přežít. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pepka námorníka so svojim špenátom pozná asi každý. Ale strašná animácia tomu nejako nepomohla. Zbytočne pesničky ktoré sa tam spievali si mohli tvorcovia odpustiť. Scéna s drakom už bola dosť odveci. Toto by som asi deťom nepustil. Aspoň že to malo nejak 40 minút. 2* ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Strašlivá animace, hodně podivná midi hudba a vachrlatý příběh. Synovi se to líbí, ale tohle zalíbení s ním, na rozdíl od mnoha jiných pohádek, nesdílím. ()

Hezonja7 

všechny recenze uživatele

Ano graficky to vypadá jako kus hov.. ale příběh docela nice, taková odpočinková výpln hodiny vašeho života, nesmíme zapomenout že to je určené pro malé děti. ()

AxusNalim 

všechny recenze uživatele

Hodnotím původní znění. Český dabing na DVD je hrůza a děs - do dneška nedokázal nikdo pořádně napodobit Pepkův hlas ani jeho "gramatyku." Čtyřiceti korun za disk nelituju, i když... Postavy sice vypadají jako v klasických černobílých epizodách z 30. let, ale myslím, že by se víc než 3D animace hodila k Pepkovi počítačová 2D, když už ne klasická. A hlavně mi chybělo, že se s Blutem skoro neperou, jsou z nich téměř nejlepší kámoši. Pepek maximálně zmlátí pár zubatých rybiček. Prostě dneska je už v "rodinné zábavě" násilí zakázáno. ()

Teachman odpad!

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 3/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 1/10. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Já mám takové podezření, že autoři tohoto CGI filmu se museli před tvořením opít. To prostě s tou animaci nemyslí vážně. A nejenom, že z ručně animovaného filmu udělali CGI animák. Ono je to levný animák! V případě Asterixe a Sídliště bohů mi to tolik nevadilo. Vadilo, ale ne až tak. Upřímě, i kdyby autoři použili námět z tohoto filmu, a dali ho do ručně animovaného Pepka, tak ani tak by to nebylo žádné terno. Takže nemůžu dát nic jiného, než 1*. Ta 1* je za námět, který byl zneužit pro takto pitomě udělaný film. ()

Reklama

Reklama