Reklama

Reklama

Tom a Jerry letí na Mars

  • USA Tom and Jerry Blast Off to Mars (více)

Obsahy(1)

Tom a Jerry si nedají pokoj a dům se doslova otřásá v základech při jejich věčných honičkách a soubojích. A když zlikvidují dům, přesunou se na zahradu, pak na ulici, a nakonec se dostanou až na kosmodrom, kde se právě chystá velká sláva. Astronauté Buzz Blister a Biff Buzzard vydávají na velkou vesmírnou výpravu, aby prokázali, nebo vyloučili život na Marsu. Tom a Jerry nejenže svérázným způsobem zasáhnou do tiskové konference a ve skladu speciálních potravin v prášku převrhnou nádobu s vodou, čímž způsobí doslova explozi jídla, ale nakonec se připletou ke startu rakety. Než se nadějí, opustí zemskou atmosféru i přitažlivost. Nikdy nekončící honičkou zkomplikují poklidnou cestu dvojici astronautů, a když omylem stisknou nenápadně ukrytý akcelerátor, ocitnou se na oběžné dráze Marsu. A zatímco astronauti se chystají poprvé vstoupit na rudou planetu, Tom a Jerry na ni doslova vběhnou. Honička pokračuje tak náruživě, že si ani nevšimnou, že astronauti se již Marsem pokochali a odstartovali… Věční rivalové na Marsu zůstávají. Při pátrání po okolí objeví obrovský černý monolit a narazí na malé zelené Marťany. Dostanou se do jejich města Toleda. Zatímco se Jerry seznámí se sympatickou Marťankou Peep, jejím psíkem Ubuem a marťanským králem, Tom město zlikviduje. Zanedlouho už startuje z Marsu flotila létajících talířů, aby napadla Zemi. A tak hrdinům s pomocí Peep nezbývá než naskočit do posledního talíře, prolétnout polem asteroidů a zachránit Zemi. (TV Nova)

(více)

Recenze (22)

silentname 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že Toma a Jerryho počas svojej kariéry už scenáristi poslali kamkoľvek sa dá. Takže fakt, že poletia úplnou náhodou a omylom na Mars nie je nejako prekvapivé a myslím si, že v rámci konceptu príbehov o Tomovi a Jerrym funguje. Treba však povedať, že keby som chcel tento film analyzovať v rámci logiky, tak sa to celé rozsype ako domček z karát. Tu proste nič nedáva reálne zmysel. Nehovoriac o tom, že Tom a Jerry budú ocenení za záchranu sveta pred marťanskou inváziou... no na druhú stranu sú to oni, ktorí vyprovokovali marťanov začať inváziu na Zem v prvom rade. Takže vo výsledku "Tom And Jerry Blast Off To Mars" je celkom slušná zábava, ale nechytá sa to na staré krátke animáky ani zďaleka a človek pri sledovaní musí skutočne vypnúť mozog. Mimo iné mám pocit, že tie animácie nie sú úplne najlepšie a kvalitatívne si myslím, že staré dizajny Toma a Jerryho boli kvalitnejšie. Hodnotenie: C+ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, jak jsou Tom a Jerry v krátkých groteskách nedohonitelní. Sedmdesát minut údajné Sci-fi začne po dvaceti minutách nudit a divák dostane chuť na kafe - taky jsem si jedno odskočil udělat, bez stopky. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Staří známí Tom a Jerry si tentokrát ve svém dobrodružství zalétli na Mars. Ve směs pěkný animák, s pár humornými honičkami, který je maximálně laděný pro nejmeší diváky. Bohužel svými kvalitami nedosahuje na klasiku seriálu. Nicméně Peep stojí za hřích, že jo Jerry :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrnej (nebo možná lehce pod) film s Tomem a Jerrym na pomezí transformace ze starý pěkný malovaný grafiky na elektronickou mutaci, kterou nám prezentují dnes. Chapadla na hlavě ufonky pak nebezpečně připomínají hentai-ending, kterého se již zaplať pánbůh dětskému divákovi nedostane. Ale jestli někdy budu mít děti a dvdčko, tak mi určitě nebude vadit domácí projekce filmů tohohle ražení. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl nějakou pořádnou sci-fi, tak jsem sáhl po tomhle.No musím přiznat, že Avatar se mi líbil o trošku víc. Vždy jsem měl rád Toma a Jerryho, ale tenhle mě nějak nesedl. Starší grotesky byli mnohem lepší než tyhle celovečeráky. Ikdyž je to určené pro nejmenší diváky, tak tenhle díl mi připadal dost hloupý.Nic nového, stále stejné gegy, už to nudí. Kosmonauti mají skafandry s kraťasami a Tom a Jerry mít skafandry nemusí. I z malých dětí už se dělají blbci.Některé děti i přemýšlí. Ale ten nápad s vysavačem na konci byl dost dobrý. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý díl Toma a Jerryho. Klasické honičky se vytrácí a nastupuje nuda na Marsu, kdy obr Tom pronásleduje mrňouska Jerryho. 40% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry mali radšej zostať na Zemi, kde boli dokonalí, a nemontovať sa do sci-fi s transformermi a zlými generálmi. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Další z vesmírných dobrodružství. Tentokrát sse tahle zvířecí dvojka vydává na rudou planetu a jak jinak, půjde po sobě. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry je klasika, ale jak se tvůrci snaží "posunout" klasický děj jinam, do jiného prostředí a "opepřit" ho, většinou to dopadá špatně (viz jinak skvělý animák Scooby-doo, v podivném kuse S-D jde do Hollywoodu). Já mám rád klasické atributy těhle skečovitých animáků a jak se tam cpou marsoidní nástavby, nechutná mi to, ale dětem se to líbilo, ač místy mi to přišlo brutální jak Itchy a Scretchy... ()

gumbo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla hrůza. Divím se, jak sem toho mohl dokoukat. Původně jsem přemýšlel nad trochu vyšším hodnocením, ale nakonec nemůžu dát nic jiného než odpad. Kdybych pominul pitomý děj, vynechal mizernou animaci a stupidní dialogy, tak nemůžu přenést opravdu giganicky příšernou hudbu. To se snad ani nedá nazvat hudbou. Protivné nemelodické midi připomínající hru hluchého dítěte na elektrické piano. Děsivé. Pokud nechcete, aby Vám několik hodin hrála v hlavě šílená melodie připomínající hudbu, tak se na tohle radši nedívejte. 10% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pár filmů s Tomem a Jerrym jsem už viděl. Krátké epizodní příběhy ještě mají své kouzlo neboť se většinou vše odehrává v rychlém sledu a příběhy mají stručnou svižnost. Tom a Jerry letí na Mars je vtipný film jen do té doby než se ti dva na Mars skutečně dostanou. Pak už to trochu ztrácí na tempu a humoru. Slavný kocour a myš spolupracují a pak i s Peep, ale ve skutečnosti již děj tak vtipný není, neboť zde právě chybí jejich honičky a nakonec se do vlastní záchrany světa ani nezapojí. ()

Reklama

Reklama