Reklama

Reklama

Doug

(seriál)
  • USA Doug
Animovaný / Komedie / Rodinný / Fantasy
USA, (1991–1994), 20 h 47 min (Minutáž: 23–24 min)

Tvůrci:

Jim Jinkins

Předloha:

Will McRobb (povídka)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Doug je jednáctiletý chlapec, který prožívá vše, co je s tímto věkem spojeno. Vztahy, školu, kamarády. Nechybí mu nadhled se kterým vše okole sebe komentuje. Zažívá mnoho veselých i smutných příhod, ať už se svým nejlepším přítelem, svojí tajnou láskou Patty nebo se svým věrným psem. Každý svůj den si pečlivě zapisuje do deníku. Nikdo však neví, že tajně tvoří komiks, ve kterém je hrdinou jeho alterego "SuperDoug", který se svým Superpsem podniká ta nejúžasnější dobrodružství, která si Doug dokáže vymyslet. (Šimpy)

(více)

Recenze (14)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zbožňovala jsem (a líbí se mi do teď) Dougovo intro ( http: //vids. myspace. com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=661865 ) Kde jsou ty časy SuperMaxu?? :o( ()

Tom_Lachtan

všechny recenze uživatele

kde jinde se dá vidět příběh o chlapci se zelonou kůží, který touží poletovat na rogalu s umělou kravou opakující "kupte si máslo"?? ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teda jen pár dílu, ale to jak kreslil ty komiksy to se mi hodně libilo. Další pohádka se zajímavým námětem. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelné!!! Po 19 letech tenhle seriál opakují na čt2 (22.2.2013). Můj oblíbený seriál z dětství i s uvedením slov z mého obsahu. Překvapí a potěší!!! ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý seriál o 11ročnom chlapcovi, ktorý prežíva každodenné starosti aj radosti. Neprekvapí nenaštve ani neurazí. Dnes by som to už však nepozeral. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený dětský seriál. No vlastně jeden z nejoblíbenějších seriálů vůbec. V televizi jsem na to nikdy nedal dopustit a jeho příhody jsem fakt žral. Opravdu nádhera. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Tříletého syna to celkem baví, ale na mne je to až nepříjemně školometské, "hodné" a příliš americké. Navíc jsem nepobral ty různé barvy pleti. To nestačí ta duha, co v US reálně mají? Nebo je to výsměch politické korektnosti? S obsahem to ale moc nekoresponduje, takže je to spíš jen druh fantasie, který mi nesedí. Nej postava: učitelka Křišťálová. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

No, to už je něco lepšího, než spousta jiných blbostí. A pro měm zajímavá animace. Když to srovnáme s řadou idiotických věcí, které mohou zaujmout jen retardované děti (popřípadně děti do čtyř let), jako třeba Bali (grrr),, tak vychází tohle jasně vítězně. ()

Untouchabl 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej Doug ze Supermaxu od Nickelodeonu byl geniální seriál se zvláštní atmosférou, to co dávali na ČT je předělávka od Disneyho, která je o třídu horší. ()

Reklama

Reklama