Reklama

Reklama

Policajt

  • Francie Un flic (více)
TV spot

Obsahy(1)

"Jediné city, které byl kdy člověk schopen vyvolat v policajtovi, jsou nedůvěra a podezření..." Takové je motto francouzského kriminálního filmu Policajt režiséra Jean-Pierra Melvilla. V tomto chladném, ale i s jistou dávkou neúprosného odstupu natočeném snímku se objevuje Alain Delon ve své obvyklé poloze tvrdého, uzavřeného a osamělého hrdiny. Jako komisař Coleman se dostane do rozporu mezi služební povinností a vztahem ke svému dávnému příteli. Simon, s jehož ženou má Coleman milostný poměr, je zapleten do přepadení banky a obchodu s narkotiky. A Coleman stojí náhle před nejtěžším rozhodnutím svého života... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Trošku jsem se vylekal, když jsem se při pohledu na toho blonďatýho chlapa v dámských šatech přistihl, že bych si dal říct, tak jsem hledal a zjistil... že jde ve skutečnosti o herečku Valérie Wilson. 

 

Planý poplach!

Rattlehead

Rattlehead (hodnocení, recenze)

Teď to šlo na ČT2 s dabingem z roku 1992 (jestli si to dobře pamatuji), Delona mluví Trávníček a Deneuvovou Ljuba Krbová.

čmelák2

čmelák2 (hodnocení, recenze)

Za socialismu šel film do kin s titulky. V roce 1991 jej ale vydal Lucerna film na VHS. Předpokládám, že s dabingem. Docela by mě zajímaly podrobnosti.

jusber

jusber (hodnocení, recenze)

Na DVD od HCE je dabing TV Prima z roku 2005: Alain Delon - Michal Dlouhý. Nevíte někdo, zda šel tento film za socialismu v TV? Tedy zda neexistuje i nějaká původní verze CZ dabingu? Díky za info.

Reklama

Reklama