Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Podle mě jedinej film s Lesliem,kde to stálo zato vše,Pro mě ten nej s ním 10/10

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

maniche: Nejsem typ, co by rozpoutával hádky. A navážim se jen do lidí, co znám, a většinou to je míněno z legrace. Já jelikož nejsem žádnej expert či znalec, tak tohle ve svém hodnocení nerozlišuju. Prostě buď se u komedie bavím, nebo ne. Hodnocení ostatních mě nezajímá a nemá na mé hodnocení žádný vliv. Asi takhle=)

maniche

maniche (hodnocení, recenze)

MMR: Teď jsi mě překvapil, čekal jsem, že se do mě navezeš. Ale vkus máme opravdu dost rozdílný :) Vím, že máš rád komedie, ale měl bys rozlišovat komedii a pokus o komedii. Velkej biják za komedii fakt nepovažuju. Ale proti gustu žádný dišputát.

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

maniche: Vzhledem k rozdílnému vkusu bych ani hádku nedoporučoval, protože by byla naprosto k ničemu...

maniche

maniche (hodnocení, recenze)

MMR: Je to slušná zábava, ale nejlepší parodie asi těžko. Ale s někým, kdo má v oblíbených sračku typu Blázinec na koleji či Velkej biják se asi nemá cenu hádat.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

fakt musím dát 5* :) byla to asi nejlepší parodie co jsem viděl, celej film jsem se řezal :D

BrckoGOS

BrckoGOS (hodnocení, recenze)

Velmi povedená parodie, u které se vždy nasměju víc než dost. Není to určitě Bláznivá střela, ale pro pobavení rozhodně postačí :-)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Díval jsem se na to nedávno s přítulí a byla u toho . Podlě mně je to taky povedená komedie. (parodie)

PanPluhař

PanPluhař (hodnocení, recenze)

Tohle je taškařice jak se sluší a patří. Serie Bláznivích střel spolu s tímto filmem patří podle mě k tomu nejlepšímu, co Leslie Nielsen natočil. "Mám pistoli...ne tady,ale doma...", nebo: "Nic nevidim" "Tak si sundej ten kýbl z hlavy"..."Pořád nic nevidim" " Tak si sundej i ten druhej!" Prostě pecka

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

Leslie Nielsen ve svem nejlepsim filmu.uz proto muzu jedine doporucit.je to zabavnejsi nez vsechny jeho predchozi filmy dohromady.

Reklama

Reklama