Reklama

Reklama

Tentokrát naši milí hrdinové vyrážejí na cestu plnou legrace a kamarádství na Floridu. Čekají je nové zážitky a také zkouška intelektu, který musí zvítězit nad hrubou silou. Jak by mohly místní dívky odolat jejich neuvěřitelnému šarmu? (oficiální text distributora)

Recenze (25)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Druhý film teenagerovské komedie o šprtech, který volně navazuje na první díl se nese ve víceméně podobném duchu. Pořád je tu řada vydařených humorných scének a parádních hlášek, a to zejména v podání Boogera, jenž zde opravdu exceluje. Dějově je film dosti jednoduchý a nenáročný, nicméně díky kratší stopáži nějak nestihne nudit. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Šprtov výrazne zaostáva za predchodcom. Za všetko hovorí už to, že "Pomsta" sa na plátne objaví až úplne na konci a to len na malú chvíľku. Film drží nad vodou Curtis Armstrong a jeho herecký koncert. Dostal tu svojho nového parťáka - guruho a to čo predvádzajú je ... hnusné, vulgárne, jedným slovom humus - ale aj veľmi vtipné! Miss mokré tričko, cameo Anthonyho Edwardsa, sexy Courtney Thorne Smith ... stále sa to dá dosť dobre pozerať, i keď sa bojím, že viac ako humor ma zaujala nostalgia k tomuto filmu, čoby jedného zo základných kameňov mojej vášne k filmom ... ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Jsem na vážkách. Jednička byla úžasná, sic měla jednoduchý příběh, stavěla aspon na spoustě promyšlenách vtípcích a nezapomenutelných hláškách. Co nám naservírovali tvůrci dvojky je ale naprostá ostuda. Jde o klasickou dvojku ve všech směrech. Příběh se v podstatě nemění, kdy se šprti musí zase obhájit před všemi "nezasvěcenými" a neustále jsou jim házeny klacky pod nohy. V tomhle je to úplně stejné, jen se mění místo pobytu. Bohužel vyprávění tohoto příběhu mi příšlo natolik neuvěřitelné, že pohřbívá i tu špetku zajímavých nápadů. Co se vtipu a hlášek týče, tak těch rapidně ubylo, dalo by se říci, že na hodnotu blížící se nule. Dvojka totiž sází hlavně na trapnost a když už neví coby, prostě zkopíruje nápad z jedníčky. Ještě bych se zmínil o mé nejoblíbenější postavě z jedničky tedy Boogerovi, ten dostal o hodně více prostoru, to samo o sobě mohlo přinést spoustu zajímavých situací, přecijenom je to stoprocentní magor, bohužel ani toto nebylo proměněno v úspěch. Abych to tak shrnul, po skvělé jedničce jsem se těšil na dvojku a doufal aspoň o částečné zachování humoru. Opak pro mě byl pravdou a dostavilo se pouze zklamání, kdy pár dobrých vtípků nemůže vyrovnatu tu 90 minutovou nemastnost neslanost. Nakonec se rozhoduju mezi jednou až dvěma hvězdama, když ovšem koukám na hodnocení dalších dílů myslím, že si ještě nechám nějaký ten stupeň pro další díly, budou to tedy dvě hvězdy. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesné pokračování docela ucházející jedničky.Ústřední dvojice se rozpadla,přibylo trapného a infantilního humoru,scénář pětiletého děcka by byl smysluplnější,naivita kouká z každého záběru,skutečně ohromný pokles oproti prvnímu "šprťáckému" dobrodružství.Vše se jen opakuje,jen v mnohem horším provedení.Za zmínku stojí snad jen Bugr,předchůdce Stifflera :). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Tento film se točil na Floridě v USA. (reich)

Reklama

Reklama