Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis a Dudley mají univerzitu konečně pod kontrolou, jenže nastupuje nová generace studentů a těžce vydobytý pořádek je pryč. Nezbývá tedy než se znovu pustit do boje za práva šprtů... Je tu třetí řada o šprtech. Aktivity Lewise Skolnicka dostaly hrdiny do vedení univerzity. Objevuje se ale nová generace sportovců, kteří to tak rozhodně nechtějí nechat. Šprti se zase dostávají tam, kde byli. Ředitel nadržuje sportovcům, protože dřív proti šprtům sám bojoval. Harold Skolnick povolává na pomoc strýčka Lewise. Kdo se zmocní vedení školy? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je už opravdu otřesný a zachránili to jen některé scény (kterých bylo pomálu). Ovšem zde už ztrácí tendenci prvního i druhého dílu, což je možná i naškodu. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč má tento snímek takové špatné hodnocení. Já od tohoto filmu očekával pouze pobavení a odreagování, a toho se mi dostalo. Ano, třetí díl "šprtů" je možná slabší než předchozí díly. Ale mně se to líbilo a nebyl jsem nikterak zklamán. Za sebe říkám, že se jedná o průměrnou komedii, které bez jakýchkoliv výhrad dávám tři hvězdičky, protože tak špatné mi to zase nepřišlo. ()

5150 

všechny recenze uživatele

30%.. Přestože se zde objeví řada nových postav, potěší zejména staří známí. Lewis "říkejte mi Lú", Booger a navrátilec z jedničky Stan Gable. Slabý scénář jim však nedává šanci a například z Boogera se už zde začíná stávat pitvořící se figurka, která dosáhne maxima ve čtyřce. Písničkový doprovod prakticky chybí (jen v úvodu je slyšet něco jako titulka). Nicméně ještě jsem se vcelku bavil.. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že Ted McGinley hrál i ve filmu, že to není jen Jefferson ze Ženatý se závazky. :-) Jinak je to teda ptákovina, tyhle nerdí vtipy strašně rychle zastarávají... ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nebál bych se použít slovo "sračka". Tatam je nějaký vtip (počítal jsem si to a za celý film jsem napočítal nula úsměvů) tatam je nějaká akce nebo vůbec cokoli co by vás udrželo u obrazovky. Druhý díl byl již dost špatný ale v porovnání s tímto byla dvojka oskarový velkofilm. Až je mi líto jak tvůrci celou sérii pohřbili, tohle je totiž 100 minut neuvěřitelně nastavované vaty. Noví šprti jsou totiž neuvěřitelnou skupinou nudných blbečků kteří se bez pomoci nezmůžou vůbec na nic a hlavně se snaží podobat původní partě, což se jim vůbec nedaří. Příběh je strašně trapný a v závěru jsem se až styděl, že na něco takového vůbec koukám. Přirovnal bych to asi k posledním dílům série American pie. Fuj fuj fuj nezbývá než doufat, že aspoň čtverka bude o něco lepší. ()

reich 

všechny recenze uživatele

Tvůrci šprtů se měli držet tohoto mota: V nejlepším se má přestat. A v případě tohoto filmu a pokračování v podobě 4 filmu to platí stonásobně... Film je špatný a neutáhnou ho ani herci z původního prvního filmu. Mě jako fanouška prvního filmu a Ženatého se Závazky těší návrat Teda McGinleyho, ale nemohu se ubránit tomu, že tvůrci právě chtěli se přiživit na jeho slávě, ale svou roli Stana Gebla zvládá dobře. Asi bych řekl, že je to hlavní tahoun, protože co si budeme povídat Robert Carradine alias Louis působí těžkopádně a nezajímavě, stejně jako Julia Montgomery. Osobně tady u tohoto filmu budu trochu nadržovat, ale dávám nakonec tři hvězdy, protože film je oddychovka a vtipy (některé) zde taky fungují. 50% ()

freeze.art 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že se časy už natrovalo změnily, že Šprti už nebudou bráni za ty nevkusně oblečené hlavouny a loosery. To se ale nelíbilo bývalému absolventu Adamsovi university...A tak se spojil s bývalým lídrem Alfa Bety a snaží se šprty zničit za pomoci falešného přátelství s Luisem, který je teď důležitým fukncionářem university...Bylo by se jim to bývalo i povedlo, kdyby se neprojevila loajálnost bývalých členů Lambdy a toho, že Stan Geble ukázal, že má v sobě taky trochu lidskosti.... ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Upřímně trochu dost slabý odvar ve kterém chyběla taková ta hlavní myšlenka. Né že by první a druhý díl měli nějakou echt festovní myšlenku, ale zdálo se mi to daleko lépe zpracované. Bylo to dříve podané v lepším, daleko barvitějším světle... ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Puvodni sprti se tu do toho značné miry objevují jen jako cameo. A jedini dva, co se tu vyskytují více se chovaji uplne jinak, nez předtím. Hodne odbytý scénář. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je vlastně jen nastavovaná kaše, je to málo vtipné, a má to předvídatelný konec. ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Ano, je pravda, že to nebylo nic extra, protože z tak mizernýho scénáře se toho moc nedalo vytřískat. Nejvíce mi vadil soudce, který nesnášel šprty. A jak by se asi dostal na soudce? Jako sportovec moc nevypadal... Dvě hvězdy, ale čtverku už pro jistotu vynechám. ()

Reklama

Reklama