Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezi akčním filmem a komedií se pohybuje snímek zkušeného Marvina J. Chomského, režiséra seriálů STAR TREK nebo MISSION: IMPOSSIBLE. Celoživotní pevná víra seržanta Zacka Careyho v pravdu a spravedlnost Spojených států je od základu otřesena ve chvíli, kdy je jeho syn neprávem zatčen šerifem jednoho malého města. A Zack se rozhodne jednat. Za pomoci svého osobního tanku vyrazí na cestu, na jejímž konci má být očištění syna i opětovné nastolení správných pořádků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Až na závěrečnou asi půlhodinu (nebo ještě lépe vše od chvíle, kdy se řízení tanku chopí seržantův synek), která je příliš moralizující a zároveň až moc přehnaná a primitivní (lidé se pokoušejí vytáhnout tank z pole), je Tank vcelku příjemné a nezávadné "chlapsko-chlapecké" pokoukání. James Garner si moje sympatie získal vlastně ještě během úvodních titulků, představitel šerifa je zase tak odporný slizoun, že jsem mu přál něco mnohem horšího než bylo to, co jej nakonec potkalo. Schifrinova prakticky neznámá hudba tentokrát (až na melodii z titulků a scény startování tanku) nezní nijak převratně ani pamětihodně - ale ono se jí do toho filmu ani moc nevešlo. Tři a kousek. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Úsměvná dobrodružná komedie, která se trošku v nadsázce snaží zobrazit boj dobra se zlem. Šerif magor, si ve finále tím tankem zasloužil přejet, ale bohužel jde spíše o komedii, takže je to spíše taková zábava. Každopádně je to hezká podívaná na to, jak dokázal jeden muž natrhnout zadky všem zkorumpovaným strážcům zákona a jejich pomahačům. ()

štísko 

všechny recenze uživatele

Příjemná, svižně natočená kravinka, která pobavila. Jen škoda závěru, který to shodil. Já myslel, že patos a moralizování(ale to nebylo až tak hrozné) cpou amíci do filmů až v poslední době. Ale ono už i tenkrát. Kdyby nebylo toho konce, kde k slzám dojatá prostitutka poslouchá usmiřující, sebemrskačský až moralizující dialog mezi synem a otcem, tak by to byla parádní oddychovka. ()

agass 

všechny recenze uživatele

Béčko z nejbéčkovitějších, ale není to ani komedie, ani válečný. V podstatě je to pěkný americký rodinný film se šťastným koncem. A jaký malý kluk by doma nechtěl mít tank? ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pozoor na Sherman, pretoze jeho posadka je schopna branit sa za kazdu cenu. Hlavne ta prostituka za gulometom na vezi bola drsnacka, ked strielala na serifovych muzoch, ktori boli pekni bastardi. Komedie tam prilis nebolo, skor to bol taky dobrodruzny vylet po americkej zemi:) ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je založena na tom, že voják z povolání¨má doma tank a s jeho pomocí si vyřizuje své záležitosti.Je to tak trochu přitažené za vlasy, ale jsou i horší kousky. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Vcelku neškodná záležitost. Sice nijak vevybočuje z šedivého průměru, ale ani se o to nijak nesnaží, takže je divák ušetřen urputné a trapné snahy tvůrců natočit ,,něco víc" (snad až na pár moralitek, kterých bohužel ke konci filmu přibude). Jasně, je to v podstatě blbina jak hrom, ale nenudí. Jen ten titulek komedie trošku nechápu, já se u toho nijak zvlášť nenasmál. ()

monty.cl 

všechny recenze uživatele

Jak jednou jeden hloupej šerif naštval taťku vojáka, velkýho drsňáka.Jo a ten taťka měl tank a trochu mu hráblo a pak z toho hráblo trošku všem a já se dobře bavil, tak na 70% ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Film je spíše akčním filmem než komedií. Humoru je tady málo. A i když to je zábava, a je to fajn, tak to není film, ze kterého bych se třesl a hned si ho pouštěl znovu. ()

holtr 

všechny recenze uživatele

Šerif proti hl. hrdinovy, řídící M4A1 Sherman. Jako ve Fury, je tady ve vedlejsi roli nouzoví poklop, ve spodu korby . tady do nej nastoupil kdosi za jizdy ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Suprově ujetej šerif dobrej seržant jeho synek v té době ještě neznámej C.Thomas Howell celkem pěkná prostitutka a jeji výprask na holou(škoda že nebylo vidět víc) a hlavně tank Sherman ()

argus123 

všechny recenze uživatele

Celkovo vydarena akčna komedia, parodujuca primitivnosť šerifov zo zapadakov v južanskych štátoch. Aj ked niektore detaily vo filme mi prišli nelogicke (ked už boli zaporne postavy pri tom tanku v blate, v momente kedy sa chystali podporovatelia posadky tanku na lano zapojiť bager, prečo vtedy neodpojili lano od tanku ? Tym by zmarili celu zachrannu akciu.) Ale na take večerne pozeranie s čipsami v jednej ruke a kofolou v druhej ruke celkom sa dá. Nieje to trhák, ale ani fiasko. Oči z toho nevykrvacaju, za mňa 4 * ()

obri 

všechny recenze uživatele

No skutočne sa tento film dá vnímať len ako bláznivá komédia. Aj keď to možno tak autor nemyslel a chcel nabudiť u diváka len spravodlivý hnev, je hrozivejšie konštatovanie, že podobné mocenské chúťky sa dejú dnes a stále a vôbec sa nemusíte veľmi snažiť, aby ste zapadli do mašinérie nezmyselného uplatňovania moci. Žiaľ žijeme medzi ľuďmi..... ()

Reklama

Reklama