Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

kingik 

všechny recenze uživatele

Remake francouzské komedie"Otec a otec" nedopadl vůbec špatně, a vlastně mohl dopadnout podstatně hůř. Má ale pochopitelně své nedostatky. Tak předně Robin Williams nemá potrhlost Pierra Richarda, ale snaží se o to velmi a Billy Crystal je sice skvělý, ale na Depardieua prostě nemá. Tahle komedie je ale rozhodně ještě bláznivější, než její originál a možná i o něco nápaditější, protože některé scény v původním filmu vůbec nebyly, ale je to jen remake, a tak už to tolik nepřekvapí. Velkým bonusem je zde Mel Gibson v miniroli pankáče. Ten stál fakt za to. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

S francouzskym originálem se tahle blbost vůbec nemůže srovnávat. Dvojice Pierre Richard & Gérard Depardieu je asi 100× lepší, než poněkud trapný duo Robin Williams & Billy Crystal. Zejména Billy Crystal, kterej hraje největšího drsňáka, na mě působí jako debil. Američani by se možná měli na to předělávání francouzskejch komedií už vysrat. V 80. letech to možná fungovalo, ty pozdější pokusy dopadly většinou hrozně. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie, která je remakem francouzského filmu, toho chce říct strašně moc, chce vytáhnout diváky na různá místa, ale to, co se děje, prostě není tak zajímavé, jak by si člověk přál. Billy Crystal a Robin Williams jsou asi dobrý tým, ale tady jejich humor prostě nefungoval. Jejich postavy pro mě nebyly zábavné, i když byly stejně tím nejzábavnějším v celém filmu. To je samo o sobě dost smutné. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Další americký plagiát. Celkem by mne zajímalo, kolik jich je. Jenže to bychom se asi nedopočítali. Klasická kopie francouzského filmu „Otec a otec“, ovšem velké USA nám snímek okořenilo špetkou vulgarit a jiných vtípků. Ne, že by mi to až tak vadilo. V každém případě opět dvě postavy, z nichž ani jedna mi není sympatická, pana Williamse nějak moc nemusím a pan Crystal se vůbec na roli bijce nehodí. O postavě syna darmo psát. Závěr je jednoznačný za plagiátorství hodnocení dolů a za další také. 9148/9515 ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato má ten film víc jak na jednu hvězdičku. To bych ovšem nesměl vidět úžasný francouzský originál Otec a otec s výbornými Dépardieuem a Richardem - film, který miluju a tenhle americký remake mu nesahá ani po kotníky - spíše mě dost štval - nejvíc snad ty trapné exhibice mého oblíbeného Robina Williamse (snad jeho nejhorší výkon). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama