Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Shit 

všechny recenze uživatele

Třetí díl snad ani nemusel vznikat, je docela škoda, takhle ničit dobrý jméno předešlých filmů. Je sice pravda, že jsem se občas zasmál, ale jak to bylo podaný spíš jako groteska, tak mi to daleko častěji připadalo trapný a Culckin tam taky byl dost prkenej, ale aspoň vypadal jako zazobanej fracek, akorát že ve filmu tak vypadat neměl, takže to se taky moc nepovedlo ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ano, bez těch 2 zlodějů a celé té crazy rodiny Kevina z 1 a 2 Sám doma to už není ono. But on the other hand, nebylo to zas tak špatné. Mrzí mě, že dost lidí hodnotí tento film jen kvůli Culkinovi velice špatně. Ano, dnes je troska, ale tady ještě určitě šel snést (připomíná mi to 1 nejmenovaného zpěváka, který si udělal několikrát plastiku nosu, prošel mnoha skandály, ale dříve třeba nebyl takový). ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sám doma 1, super. Sám doma 2 - horší, ale pořád docela dobrý film. Ale tohle? Toto možná pobaví malé děti, ale ne většinu lidí. Culkin už je ohraný a taky výměna všech herců a udělání z Culkina zbohatlíka není moc dobrý nápad. A celé to není reálné, spíše místy až trapárna... Nenene, tohle teda fakt ne. ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Všichni tu dokola píšou to samé: ,,S těmi prvními díly to nemá nic společného ! Je to jen na nahrabání peněz !" Atd... tohle brečení v komentářích mě už nebavilo, tak jsem se rozhodl přispět svým názorem (i když si jej nikdo nepřečte :D). 1) Kde vidíte, že je to navazování na první dva díly Sám doma ? Mám na to skvělou odpověď, nic... Je to VOLNÉ pokračování, které je prostě udělané v jimem stylu. 2) U druhého dílu si hodně lidí stěžovalo, že je to to samé dokola a že chtějí něco jiného. Prosím, tady to máte. Když jste to dostali, proč tolik nadávek ? 3) Stížnosti na "neroztomilého Kevina" jsou trapné. Prostě si to filmaři představovali takhle, tak to tak je ! 4) Malé děti si z toho alespoň odnesou nějaké malé ponaučení... 70%. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Film,který vznikl na námět kresleného seriálu ze 60-tých let a snaží se těžit s popularity Culkina po obrovském úspěchu"Sám doma" a český distributor ještě lákal na překlad názvu,který měl avizovat jakési pokračování"Sám doma1 a 2".No,pokračování se nekoná,neb jde o samostatný film i když také rodinnou komedii.Má poměrně jednoduchý scénář i režii a neoplývá nějakými zvláštními nápady.Ani Culkin tu není nijak výrazný,,snad jen Silvestriho hudba je standartně na výši.Takže je to taková podprůměrná rodinná podívaná,kterou si o trochu víc užijí děti a na kterou se rychle zapomíná a už se k ní nikdy nevrací.Dávám 40%,kromě jiného za Claudii Schiffer a několika málo dobrým scénám a nápadům. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama