Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Diskuze

GobbosFILMAG

GobbosFILMAG (hodnocení, recenze)

Je jasný, že když to sem přišlo v české verzi jako Sám doma...lidé na to hned chtěli jít a celkem je ten název dráždil...není to špatný, ale jako malej jsem si říkal jak to kurník souvisí s originální sérií? :D

tommy187

tommy187 (hodnocení, recenze)

Standey

to by bolo dobré :), ale lepšie by bolo RICH A BOHATÝ - ale keď sme pritom tak Sám doma a bohatý je marketingovajšia ak to tak môžem napísať.

na příspěvěk reagoval Standey

Standey

Standey (hodnocení, recenze)

Nevím proč se tu furt řeší nějaké pokračování filmů Sám doma...??? Richie Rich nemá se Sám doma nic společného. Snad jen pitomě přeložený český název, což absolutně v naší zemi nechápu. Proč si tak potrmíme na komolení názvů filmů? Copak Bohatý Rich je špatný název???

na příspěvěk reagoval tommy187

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Aj mne sa to veľmi páči. Teraz zase budú dávať.

pody80: český dabing nepoznám, no na slovenský nedám dopustiť. Réžia+casting = slušné.

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Sam doma a bohatý je super pokračovanie.Jednoznačne kultovka jak sa patrí.

Axineya

Axineya (hodnocení, recenze)

rounen: pro mě byl první;) Jakože jsem to viděla dřív než Sám doma.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Axineya: to nebyl první film s Culkinem...tohle byl třetí film s Culkinem...divím se že tomu daly název sám doma a bohatý...americký název je zcela jiný...

Axineya

Axineya (hodnocení, recenze)

Pro mě srdcovka... byl to první film s M.Culkinem ze série Sám doma a jako malá jsem na to koukala dost často.(bylo to na kazetě s Lion kingem;)) Dostat k narozkám vlastní horskou dráhu pro mě bylo tak nepředstavitelně úžasné a záviděníhodné;)

pody80

pody80 (hodnocení, recenze)

Slabi odvar filmov Sam doma 1 a Sam doma 2, ale kvalitnejsie ako Sam doma 3 a Sam doma 4. So slovenskym dabingom docela slusny film, v cestine slabota.

Dany Bee

Dany Bee (hodnocení, recenze)

Zapomeňte na Sám doma 1,2,..158 .. prostě komedie na odpoledne pro děti aby ....kdo je má hlídat, ať sní o svém vlastním Mc a trenérovi. Dalo se na to koukat...

sportovec

sportovec (hodnocení, recenze)

Film je ve svém pojetí silně ovlivněn prvky naivní vědecké fantastiky z přelomu devatenáctého a dvacátého století. Scénář i režie se potýkají s řadou nerovnoměrně zvládaných scén, které podstatným způsobem zužují prostor pro herecké výkony. Oscilace mezi sci-fi a pohádkou tak vyznívá rozporuplně a podstatným způsobem snižuje jeho jak jeho úroveň, tak diváckou přijatelnost. Souhlasím i s názorem, že český překlad je ne zcela profesionální a značně vzdálený obsahu filmu.

smolicek04

smolicek04 (hodnocení, recenze)

Je to dobra rodinna komedia.Ale tretie pokračovanie nenadvezovalo na tie predchadzajuce.

Reklama

Reklama