Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Recenze (308)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Na film se sice dá koukat, ale jen jednou. Nic, co bychom neviděli už jinde. Český název ve snaze těžit z popularity série Sám doma se navíc silně nepovedl. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $38,087,756Tržby Celosvetovo $47,300,000║ Už len pásový vývar, aj keď miestami zábavný. /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nevím proč nenatočili trojku Sám doma a místo toho zvolili tuhle kravinku, v které se snaží Macaulay Culkin prodat svůj obličej, který rychle stárne a ztrácí na popularitě. Poslední hřebíček do jeho rakve a poslední pořádný peníze, které za pár let napíchá do svých žil... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej tak jsem nechápal proč to neni ten samej příběh a proč jsou najednou tak bohatý. Holt distributoři jsou svině. :-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. I Have A Son ,2. Surprise Guests ,3. Chief Executive Kid ,4. Access Terminated ,5. Something's Missing ,6. Cliffhangers ,7. Sandlotters Attack ,8. Bomb Surprise ,9. Bean Saves The Team ,10. Richiest Kid In The World ()

tron 

všechny recenze uživatele

Z tohto boli svojho času všetci zúfalí a to vrátane distribútora, ktorý snímku pomenovanú Richie Rich zákerne premenoval na Sám doma a bohatý, vinou čoho sa dodnes nájdu diváci, ktorí to pokladajú za Sám doma 3 a čudujú sa, prečo Kevina všetci oslovujú Riči. Stálo to 40 miliónov, čo na polovicu 90. rokov (a na komédiu bez CGI) nebolo málo a rozpočet je aj nie je vidieť. Kulisy sú obrovské (kamenné tváre, obrovský dom s gigantickým pozemkom) a pritom pôsobia odpudzujúco televízne. Pohľad na dreveného Culkina je tragický. Preč sú doby rozkošne bezprostredného Kevina zo Sám doma 1 + 2. Namiesto toho Macaulayho je tu nezadržateľne starnúci, umelý, pretvarujúci sa a veľmi zle hrajúci Culkin, ktorý sa očividne pred kamerou necíti komfortne a je to vidieť. Miestami by sa hodil skôr do hororu. Film je nesympatický ako prostredím, tak hlavným hrdinom. Kto sa dokáže vcítiť do kože spratka z miliardárskej rodiny, ktorá je taká prachatá, že požičiava americkému prezidentovi? A ostatní? Ťažko povedať, či viac irituje nechutný komorník Jonathan Hyde, trápny vynálezca alebo absolútne neschopní záporáci. Nikomu na výsledku nezáležalo, inak by sa sem nedostalo napr. finále, kedy Richie a rodičia komunikujú s komorníkom tak, že trocha hlasnejšie rozprávajú, pričom sú cca 5 kilometrov od seba. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

FIlm, který nemá s původní sérií Sám doma nic společného, kromě představitele Macaulayho Culkina. Abych řekl pravdu čekal jsem něco mnohem horšího, takže tohle ještě docela ušlo.... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Třetí díl snad ani nemusel vznikat, je docela škoda, takhle ničit dobrý jméno předešlých filmů. Je sice pravda, že jsem se občas zasmál, ale jak to bylo podaný spíš jako groteska, tak mi to daleko častěji připadalo trapný a Culckin tam taky byl dost prkenej, ale aspoň vypadal jako zazobanej fracek, akorát že ve filmu tak vypadat neměl, takže to se taky moc nepovedlo ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dementní český název filmu ani nemá cenu komentovat. Film má několik světlých okamžiků, ale dojemný příběh mladého pracháče za srdce příliš nechytí a ještě podtrhne blbost českého názvu. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ano, bez těch 2 zlodějů a celé té crazy rodiny Kevina z 1 a 2 Sám doma to už není ono. But on the other hand, nebylo to zas tak špatné. Mrzí mě, že dost lidí hodnotí tento film jen kvůli Culkinovi velice špatně. Ano, dnes je troska, ale tady ještě určitě šel snést (připomíná mi to 1 nejmenovaného zpěváka, který si udělal několikrát plastiku nosu, prošel mnoha skandály, ale dříve třeba nebyl takový). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ bol na scéne v sériách o chlapcovi, čo ho nechajú omylom (často by som sa nečudoval, keby to bolo naschvál) samého doma, Culkin, zábava bola ešte aj v tomto jeho hybridovi na mieste. 55%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Bohatství, peníze a moc odjakživa měnily charaktery lidí. S vidinou zisku a pokud možno bez práce, se jim tmělo před očima. Všechno je tu krásně nadsazené, humorné a spontánní a tak to má být. Ne, že bych byla kdovíjak velkým příznivcem amerických, rodinných cypovinek a Culkina zvlášť, ale tahle ztřeštěná komedie mě svým způsobem bavila právě proto, že se nesnažila být ničím jiným. Z obrazovky se mě nesnažilo otrávit žádné dítě, poučující svými chytrými řečmi všechny dospělé a měnící svět k lepšímu, žádný patos ani slaďárna. V rámci svého žánru nemůžu hodnotit jinak, než vysoce. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Stále ešte relatívne pozerateľná family komedia natočená podľa animovaného seriálu Richie Rich (o zazobanom faganovi). Ináč tu pri názve nejeden zaplače a ak by som si toto náhodou kúpil v bláhovej domienke, že to má niečo spoločné so Sám Doma od Columbusa, tak by ma vystrelo a asi by to zlízla chudák predavačka. Nuž zase sa distribútori vytiahli. Ale pár nesplnených deských snov som si tu našiel (ale McKáčer to nieje). ()

Reklama

Reklama