Reklama

Reklama

Luck Hatcher žije s rodinou klidným životem na svém ranči. Manželka je těžce nemocná a k ranči přijede banda kovbojů. Obviní Lucka z krádeže koně. Malého syna Toma jeden z mužů zastřelí, když se snaží utéct. Manželku Payton McCay udusí polštářem. Uplyne dvanáct let. Z Lucka se stane psanec, z McCaye bohatý a bezohledný obchodník. Na Lucka je vypsaná tučná odměna a lovec hlav, mladík který si říká Bodine ho hledá. Stejně tak ho zdánlivě hledá Jessup. Jessup jednoho večera před zraky všech ve městě Lucka zastřelí. Nechá jeho mrtvolu vyfotit a fotografii ukáže McCayovi. Inkasuje odměnu a vrátí se do hotelu, kde na něj čeká Luck. Je to jejich trik, jak přijít jednoduše k penězům. Bodine se přidá k bandě McCaye, má k tomu dva dobré důvody. Hledá svého otce, Lucka Hatchera. Bodin je jeho syn Tom, kterému se jako malému podařilo utéct. A také je zástupcem šerifa a potřebuje proti nekalé činnosti McCaye získat důkazy. Jak jinak lépe, než se stát jeho zaměstnancem. Tom najde jak falešné smlouvy, tak kopy zlata. Na pomoc mu přijedou další šerifové, kterým stihl poslat telegrafem zprávu. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (6)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Fádní televizní western plný podrazů od režiséra "DOKTORKY QUINNOVÉ", zajímavý snad jen tím, že Michael Ironside tu hraje kladnou postavu. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Slušný, ale ničím vybočující, TV western s žánrovým veteránem Brucem Dernem a Michaelem Ironsidem - tentokrát výjimečně v kladné roli. 50%. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Televizní western, jemuž asi tolik chybí k dokonalosti, jako k odpadu. Jsou tu dobré dekolty, trapný padouch, super fór s protlakem a pár laciných můstků ve scénáři. Dabing vytvořila Nova v roce 2000 a vedl ho Vašek Knop. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Železniční magnát McCay protiprávně zabíral půdu usedlíků, aby uvolnil cestu pro novou železniční trať. Nezalekl se ani vraždy, aby dosáhl svého. Až narazí na člověka, jenž se rozhodl, že to tak nenechá. ()

harpsychord 

všechny recenze uživatele

Pomsta to je, to každopádně. Já jen netuším, komu a za co. Cílovou skupinu tohoto snímku jsem neodhalil. Zřejmě nejsem dostatečně vychladlý, zatím. ()

Reklama

Reklama