Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na soukromé škole se koná slavnost vítání prvňáčků. Mladý učitel George Hanson je pyšný na program, který s dětmi nastudoval, radost mu kazí jen to, že nepřišel jeho přítel, doktor Robert Joley. Po slavnosti se George účastní večírku u bohatého literárního agenta Sydney Millera, otce jedné z malých žaček. Seznamuje se tam s nevlastní sestrou Sydneyho manželky Constance Ninou Borowskiovou. Mladá žena se ho zeptá, jestli nemá zájem o byt, doslechla se, že se prý bude stěhovat. Tak se George dozví, že jeho přítel Robert chce se vztahem s ním skoncovat… Poté, co se tak skutečně stane, se George nastěhuje k Nině a hned od začátku si oba mladí lidé výtečně rozumějí. George se pokouší zapomenout na zklamání s Robertem a pro Ninu je mladík vítanou změnou v nepříliš vydařeném vztahu s advokátem Vincem McBridem. Po čase ale Nina zjistí, že je těhotná, a pomalu se utvrdí i v tom, že dál už s Vincem žít nechce. George jí nabídne, že se o dítě budou starat společně, zůstanou přáteli a budou spolu i nadále bydlet. Vince to zprvu navýsost roztrpčí, nakonec ale musí tvrdou realitu přijmout… Jednoho dne Georgeovi opět zavolá doktor Robert Joley: chce, aby s ním jel na konferenci kritiků do jeho bývalé školy. George zprvu váhá, ale nakonec souhlasí. Nina jeho odjezd sleduje s obavami… Na konferenci se George a Joley setkávají s profesorem Rodneym Fraserem a jeho mladým přítelem, hercem Paulem. A právě mezi Paulem a Georgem od první chvíle přeskočí jiskra. Postarší a rozumný Rodney vše sleduje rezignovaně, George se ale obává, jak na novou situaci zareaguje Nina… (TV Prima)

(více)

Recenze (86)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Solidní komedie, která stojí na kvalitních hereckých výkonech a slušném scénáři. Odbourala mě scéna u oběda, kdy se Alda ptá, jak rychle se projevuje otrava... ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Není to skoro vůbec vtipné, čili s žánrem komedie bych byl velice opatrný, a vlastně to není ani moc napínavé, dojemné nebo vtahující. Snad jen to je milé a tudíž jednou bez újmy viditelné... 30% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zajimavý příběh, který je plný trablů s muži jedné svobodné matky. Jennifer je tady ještě neuvěřitelně sexy. Doba, kdy z ní bude vyzáblina, bohužel teprve příjde. Mnoho prvků komedie jsem tam nezachytil a na drama je to až moc velká romantika, ale celkově slušný průměr. Příjde mi to nebo každý druhý gay má o mnoho víc obdivovatelek než heterosexuál? Možná se až moc divám na filmy a přestávám rozlišovat realitu od fikce. Nebo ne? ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Něco trochu jako "Příští správná věc". Rozhodně ne špatné na sobotní večer, když není co dělat. Stojí za to kvůli Alanu Aldovi ve vedlejší roli, scénář také není z nejhloupějších. Ale jinak průměrná romantická komedie, kterých v Americe natočili už přinejmenším statisíce. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Příjemná, hezká romantická komedie o vztazích, lásce a touze. Skvělé ústřední duo, Jennifer Aniston a sympaťák Paul Rudd táhnou celý příběh. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla zajímavá romantická komedie. Tahle komedie postavila zažitá klišé žánru zcela na hlavu a udělala to celé jinak, nově, zajímavě, a přesto mi to přišlo stejně obyčejné a neoriginální, jako romantická komedie s zažitými prvky. Nevím proč, ale já se příliš nebavil. Respektive film se líbil a byl jsem zvědavý, jak to celé dopadne, ale přesto mi to celé přišlo až příliš okaté a místy dokonce nudné. Určitě vítám nápad udělat romantickou komedii jinak. Ale přesto jsem nebyl spokojený, neboli tenhle film skončil za mými očekáváními. Ale jak říkám, vítám změnu zažitého modelu a oceňuji to třemi hvězdičkami. Přece jen, koukatelné to bylo, děj to mělo taky a konec mne nezklamal. Takže vlastně průměrná spokojenost, což se rovná tříhvězdičkovému hodnocení. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Asi záleží, kdy se na to člověk dívá. Já to viděla ve chvíli, kdy mi pozice přehlížené Niny byla určitým způsobem blízká. Proto ta hvězda navíc.........a nejlepší na tom filmu je Sidney ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

"Nezávadné" romantické drama, které na jedno podívání docela potěší. Škoda jen, že ve skutečném životě se nakonec málokdy vztahy vyvrbí do tak "ideálního" stavu. :) ~(2,7)~ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak vymyslíme originálny námet v neoriginálnom žánri, treba ešte napísať originálny scenár a precízne to natočiť. Tvorcom sa to podarilo tak napoly a tak je to celkom fajn, nezaspíte pritom, občas sa možno zasmejete, občas chápete Anistonku a ešte zopár podobných miernych plusov, ktoré väčšine divákov úplne stačia ku šťastiu. Mne už bohužiaľ ani zďaleka nie. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nežnejšie polovičky si tento absolútne korektný a tolerantný film budú užívať, páni tak nejak pretrpia. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdičky za príbeh, herecké obsadenie a scenár a jedna hviezda z ten nádherný soundtrack. Ten Sting na konci to zavŕšil dokonale. Inak to bola príjemná vecička, pri ktorej viete ako sa skončí ale oplatí si ju pozrieť. Asi 70% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nudná romance, která stojí za vidění hlavně kvůli výbornému Paulu Ruddovi a docela atypické Jennifer Aniston, která nehraje typickou romantickou hrdinku, jak jí známe. Škoda, že se film, tak příšerně vleče. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prekrásna Jennifer stojí za pozretie tohto filmu, ale inak sa to tam len hemží sodomitami a všetci sú takí správňaci, až mi z toho lezie teplá hnedka zo zadku. Ale myšlienka bola zachovaná. Buzeranta neprerobíte ani krásnou ženou, pretože je to vrodená porucha. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Tak co říct k tomuhle filmu. No, hraje v tom krásná Jenifer, z prvu to vypadá jako klasická komedie, kdy si prostě myslíte, že ta ženská se rozejde se svým přítelem, aby mohla začít krásný život s "bývalým" gayem, no, a vám to ani nevadí, ba se na to i těšíte, páč takový konec snad i chcete, a už si připravujete, jak o tom filmu napíšete, že je pěkný, ale dost šablonovitý, no, a vono nakonec ne :-) A najednou zase vystávaj ty otázky, jestli to není škoda, že ten film není šablonovitý. Pryč je totiž ta očekávaná komedie. On je z toho nakonec docela dost snímek ze života. V tom případě, proč se ten film od začátku netváří vážněji? No, a vlastně furt bych mohl psát nějaká proč? Jako ve výsledku si nestěžuju, ale výsledné dílo je prostě takové zvláštní, a ani nějak moc se nedivím, že jeho název není moc známý. Film je pěkný, ale stejně jako v životě sem nepochopil, kdo je v něm vlastně ten dobrý a kdo ten špatný. Teda z těch chlapů. No, a to sem třeba zrovna čekal, že mi bude až přes míru napovězeno. No a ještě jedna otázka mě napadá: Jenifer, proč mi nevoláš? ()

Reklama

Reklama