Reklama

Reklama

Jeff se zastane neznámé ženy, kterou její společník bije na ulici. Vezme Mirandu do svého bytu, kde je svědkem jejích mimořádných schopností. Racionální způsob uvažování mu dlouho zabraňuje, aby si připustil, že mladá žena je čarodějnice. Mirandu však má zasvětit obzvláště nebezpečná sekta a Jeff si jako každý smrtelník neumí představit, do jak nebezpečné hry se dostal. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (9)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak třičtvrtě filmu se nic neděje. Jo, maník zachrání holku před násilníkem, zjistí že je čarodějnice ze škatulky hodných a společně pak utíkají před zlejma bosorkama a bosorákama. Ale je to celé takové unylé a nudné. Nad vodou to drží krása Kelly Preston. Závěr se ovšem povedl a líbil se mi ten zvrat, jakkoliv byl do určité míry očekávaný. Nicméně to bylo málo. Jinak označovat film za horor chce slušnou dávku fantazie. 25% ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Možno neprávom opovrhovaný film z konca 80-tych rokov. Začiatok síce vyzerá byť nudný, ale všetko sa zbehne v okamihu, kedy nepoznáme tajomstvo mladej dievčiny, a postupne začne vychádzať pravda na javo a celé sa to ukáže až v druhej polovici, keď nás režisér prekvapí čudným zakončením dobrého filmu. Možno by to chcelo spraviť remake s väčším rozpočtom. PS: Označiť film ako horor by som si nedovolil, skôr to vyzeralo byť na thriller 60 percent. ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Advokát pomůže na parkovišti dívce, do které se pak zamiluje, jenomže je to čarodějka, a ostatní čarodějové chtějí, aby se k nim vrátila, aby s ní mohli provést čarodějnický rituál. Mě se to líbilo úplně přesně mezi ** a ***, ale na chlup přesně. Je to slabší jak skutečně dobrý film, ale lepší jak standardní nezajímavá hororová béčka. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Stále visí niečo vo vzduchu a niečo príšerné sa chystá, dokonca postavy o tom čoraz intenzívnejšie hovoria, ale pokým sa to niečo konečne prevalí, ubehne takmer celý film. Až záverečná štvrťhodinka je impozantná, nečakaná dejová kľučka obohatí tento priemerný film prekvapujúcou pointou. Téma čarodejníctva, satanizmu, rituálov, ľudských obetí je atraktívna, ale jej spracovanie bolo mdlé a opatrné, hoci vyložených možností ako aspoň trošku pritlačiť na pílu sa ponúkalo viacero. Spellbinder mal na viac, škoda. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Podarenejšie trilerovské béčko o čarodejníctve a satanizme, koré miestami presahuje aj do hororu. Práve tieto hororové pasáže patria medzi to najlepšie. Samozrejme, popri fakt nádhernej čarodejnici Kelly Prestonovej, pri ktorej je škola len toho, že sa neukázala full frontal. Celkový dojem dvíha aj predzáverečný zvrat a nehappyendovský záver. Možno si to žiadalo v istých chvíľach pritlačiť a neuzatvárať dejové linky tak rýchlo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama