Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každá správná romantická komedie končí scénou, v níž hlavní hrdina vběhne do kostela ve chvíli, kdy si hlavní hrdinka má vzít toho nepravého. Tahle romantická komedie však vypráví o tom druhém. O tom nepravém. O chlapíkovi, který odchází od oltáře sám. Je to typ, s nímž ženy chtějí „zakotvit“ jen proto, že nemohou být s mužem, jehož opravdu milují. A právě takový je daňový účetní Elliot Sherman (hraje ho autor scénáře a režisér Michael Showalter). Nevěsty mu utekly od oltáře už sedmkrát, ale tentokrát se setkal se ženou svých snů. A je rozhodnut, že si půvabnou editorku časopisu Caroline Swanovou ( Elizabeth Banksová) vezme. Jenže jako obvykle se odkudsi vynoří její školní láska. Elliot, jehož se zmocňuje beznaděj, se setká s Cecil Millsovou (Michele Williamsová) a ta mu poradí: „Tvůj problém je v tom, že nechceš riskovat. Ti, co vyhrávají, riskovat musí.“ A tak Elliot, který si poprvé v životě věří, podnítí sérii komických událostí, aby se konečně zbavil neblahého předurčení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tahle romantická komedie je sice plná všech těch romantickejch klišé a stereotypů, ale film se tak nějak tváří, že paroduje sám sebe. Jak vidno, asi se to lidem moc nelíbilo, ale mně to zase tak strašný nepřipadalo. A to jinak romantický filmy opravdu nesnášim. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Větší blbost než zábava a o nějaký oddychový pohodě se tady taky moc mluvit nedá, jediný co je tady vtipnýho je zmatenej Michael Showalter a jeho kukuč ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal nadějně, romantické filmy skutečně obvykle neřeší, kdo je ten chudák, kterého dívka v poslední chvíli nechá stát u oltáře, když utíká se svou osudovou láskou. Pak ale bohužel přichází chabý film s postavami, které se chovají tak, že si vás prostě nemohou získat, a nakonec to vlastně zase končí jako jakákoli jiná tuctová romantika. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Baxter je nehorázně špatná komedie, která není ani komedií, ani romantickým filmem a už vůbec ne dramatem. Kdybych to neměl v náplni práce, tak bych to vypnul hned po prvních minutách, takhle jsem se musel protrpět až do konce. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ten film je divný. A spíš divně divný než vtipně divný. Bohužel. Přesto ale sem tam nějaký vtipný kousek předvede a už jenom nápad pohlédnout na romantickou zápletkou prostřednictvím kanónenfutru (alias toho kluka, co nakonec ostrouhá), je fajn. Snímek si dělá srandu z obvyklých okoukaných klišé romantických komedií. Mohl být ale drsnější a víc do toho šlápnout. SHRNUTÍ: Kdyby romantickou zápletku vyprávěl ten, kterému nevěsta uteče od oltáře. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Se špatnými a velmi špatnými romantickými komediemi se roztrhnul pytel. Polovina postav zde vypadá jako by navštěvovali zvláštní školu a hlavní hrdina v podání Michaela Showaltera je blbec k uzoufání. Lehce vyčnívají Elizabeth Banks a Justin Theroux. ()

Reklama

Reklama