Reklama

Reklama

Daltry Kelhůn

  • USA Daltry Calhoun
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Daltry Calhoun (Johnny Knoxville) je golfovým magnátem a prodává trávu (legálně samozřejmě). Ze všedního života ho dostane návštěva ex-manželky, která mu nechá na krku čtrnáctiletou dceru. Komediální dráma může začít. Režisérský debut herečky Katriny Holden Bronsonové. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

U Daltryho Kelhůna je jeden zásadní problém. Snímek neví, čím má vlastně být. Jestli dramatem o dospívání náctileté dívky či komedií o vzestupu a pádu trávníkového magnáta. O to jde, snímek vrší jednu věc přes druhou, kdy divák zůstává poněkud opodál. Naprosto nezáživný snímek. ()

Prothean 

všechny recenze uživatele

Co dodat ? nebo spíš co vychválit ? v tomto případě je to to druhé film je až neuvěřitelně nudný a všechen jeho úspěch patří jedině tak Johnnymu Knoxvilleovi. Celý tento film působí zmateně a dodnes nevím co si autoři od tohoto filmu slibovali a Johnny to je vynikající herec, kterého bych v pohodě dokázal srovnat s takovým Stillerem nebo Careym akorát po Johnnym není tolik poptávky. ()

Reklama

nejmka 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo, byl to relax, bylo to fajn. Hezky se tu prolínaly osudy hlavních postav a Johnnyho jsem snad poprvé viděla ve filmu, kde nehraje totálního idiota. A docela mu to sedlo, překvapivě. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama