Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maggie Harwood chce dokázat svému otci, jinak zámožnému obchodníkovi s vínem, že i její vědomosti v oblasti vinné révy jsou na úrovni. K tomu se jí naskytne vhodná příležitost ve sklepě starobylého skotského zámku. Tam objeví vzácnou a cennou láhev vína, která obsahuje smrtelné tajemství. Zájem odkoupit drahocenný nález projeví přitažlivý, ale namyšlený Američan Oliver Plexico. Dříve, než se ale obchod stihne uskutečnit, láhev je ukradená najatými zabijáky, čímž se odhalí šokující tajemství. Jelikož Maggie s Oliverem nechtějí přijít o nalezený poklad, pronásledují zločince až na francouzskou riviéru. Zde nejen odhalí podstatu prapůvodní záhady, nýbrž i kouzlo opravdové lásky. (Intersonic)

(více)

Recenze (4)

5150 

všechny recenze uživatele

Napohled skromnější dobrodužný film renomovaného Petera Yatese (BULLITTŮV PŘÍPAD). Nechybí mu sympatická ústřední herecká dvojice (Ann Miller - Daly), dobrá zápletka a svižné tempo. Prostě pohoda..)) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Rok komety" je taková ptákovina, která není tak vtipná, jak byste si přáli, ale pořád se jedná ještě o docela dobrou, místy příjemně absurdní komedii, která dovede rozesmát. Chemie mezi hlavními postavami je taková dost zběsilá, ale nakonec funguje. Kdyby vtipy měly lepší tah na bránu, bude to ještě lepší. ()

SkeeveTulp 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance. Výměna nesympatické hlavní dvojice by asi trošku pomohla, ale i tak by z toho byl max. film na nedělní ospalé odpoledne - když si čtvrt hoďky zdřímnete, o nic nepřijdete. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama