Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff Daniels ako rozvedený záletník Paul zažil dobrodružnú noc, keď musel od frajerky ujsť pred jej nečakane sa navrátivším manželom. Doma nostalgicky spomína na svoju manželku Nancy a deti Sarah a Davida. Kolegovi z práce nedá veľa námahy Paula presvedčiť, aby šiel na svadbu svojej sestry Karen, kde má byť aj Paulova exmanželka. Prvé stretnutie s Nancy sa skončí po piatich minútach hádkou a otec zrazu nemá odvahu viesť dcéru k oltáru a požiada Paula, aby to urobil za neho. Karen váha, či si vybrala dobre a svadba by sa radšej nemala zrušiť, matka stráca nervy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

TO 

všechny recenze uživatele

Rozvedený Paul přijel k rodičům na svatbu sestry. Tam je konfrontován s bývalou manželkou, dětmi, příbuznými a přáteli. Celkem dobré melodrama – smích i slzy. ()

toyrider 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, ničím vás zřejmě nepřekvapí, ale je to ideální odpočinkový snímek z prostředí pensylvánského venkova, kde se po dlouhé době schází celá rodina na svatbě. ()

Balakriele 

všechny recenze uživatele

Vidět to ještě jednou, tak si asi hodím mašli...Jeff Daniels je sice hezoun, ale to je asi tak všechno, co může tenhle film nabídnout. Trapné a nudné dialogy, prazvláštní zápletky a ještě divnější rozuzlení = synonyma tohoto omylem natočeného filmu. ()

Reklama

Reklama