Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebecca je krásná a přitažlivá dívka, kreré zdánlivě nic neschází. Jenže ona právě přistihla svého přítele Richarda s jinou, a tak je rozhodnuta pomstít se mu! Rychle schání kluka na "jednu noc" , aby v Richardovi vzbudila žárlivost... Její hledání se promění v bláznivou cestu, na které rozhodně nebude nouze o vtipné situace, a během níž objeví i opravdovou lásku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy Vás Budha osvítí. Ke mně nakráčel, když jsem se válela ve spokojené THC realitě a bodře mi pravil - ,,Linh, tenhle film bude neskutečná píčovina, vyser se na to a jen dej ODPAD. Ušetříš si 90 minut života v bolestech." Budha měl pravdu !! Jenže já kráva chytila záchvat debility od hlavní hrdinky filmu a tak jsem si romantickou komedii, (čti naprostou sračku) 100% blond, pustila. Rebecca je možná krásná a přitažlivá dívka, jak tvrdí ofiko text distributora, ale jedna věc jí shází zcela určitě. MOZEK. Mít každé lidské stvoření v hlavě takhle dokonale nasráno, tak zombíci pochcípaj hlady. Že nemá mozek bych jí ještě odpustila, jelikož vypadá šukézně, ale bohužel má pusu a umí mluvit. A to už odpustit nejde. Byla jsem tak nucena poslouchat kýbl hoven, co chrlila během filmu a když k tomu připočtu její gesta a chování, tak jsem dostala nutkavou touhu umlátit jí lopatou, narvat meloun do prdele nebo jí prostě chytnout za stydké pysky a tu píču jí přetáhnout přes hlavu. Naprosto jsem nechápala jejího kámoše, který po ní toužil, protože milovat bytost s Kví Kvé zdrclého tvarohu nejde ani, když ona bytost má krásný trojky a mrdózní tělo. Radši bych celej večer sahala na okouna nebo se bavila s retardovaným kouzelníkem, než s touhle krávou trávila pět minut v jedné místnosti. Jenže jsem pitcha, takže jsem si jí nakvartýrovala na hodinu a půl do ložnice, než naskočily titulky a konečně Rebeccu poslaly do prdele. Pak jsem konečně osaměla, schoulila se do klubíčka a, cucajíc si palec, začala hystericky brečet. Modelky na zabití mají v 300 nejhorších těžkou konkurenci. ()

dj_kure odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejhorších filmových zažitků. Nikomu na světě nepřeju takové utrpení. 90 minut NEhumoru, NEoriginality a totální blbosti se dá přetrpět jen těžko. Nikdy asi nepochopím jak jsem ten film mohl dokoukat. Asi jen pro to abych tomu s čistým svedomím mohl dát ODPAD! Shrnuto a podtrženo, jde o bezduchou americkou hovadinu s nulovým potenciálem už od začatku filmu. I když během filmu chcete sebevíc, zábavnější už to nebude takže doporučuji vypnout raději hned! 0% ()

Reklama

desa odpad!

všechny recenze uživatele

jiz jsem to zde do nejakeho hodnoceni psal. nechapu tenhle druh americkeho humoru - poblita prsa, chachacha, uklouznuti na menstruacni krvi - super for, za celej film jsem se ani jednou nezasmal a to si myslim, ze mam dobrej smysl pro humor. pokud by slo davat minus procenta, nemel bych s tim problem. nechapu tento druh filmu, ale americanum se to stava casto. jako herec bych se za ucast v tomto filmu stydel vic nez za ucast v serialu o Zemanovi. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Hvězdička jen za to že jsem vydržel u této blbosti usínat a furt čekal, že to bude lepší. Bohužel nebylo! Místama spíše jako parodie, viz nejšílenější scéna, kdy chodí Rebecca po obchodáků a všude jí tečou krámy a zakrvácí celej obchodák! Co se musí nechat je že Mcarthy je fakt kost a střihla si tu fakt sexy roli a ukázala i celej vršek! Carmen Electra jako drsná hoperka nic extra neukázala a jedna z mála rolí, kde neukazuje spíše svou krásu a vnady.. ()

unagi odpad!

všechny recenze uživatele

Mali sme chuť na úplnú blbosť! ... TRAFILI SME SA !!! Tak toto bolo fakt hlúpe so všetkých svetových strán. Niektoré veci boli také čo vám troška nadvihlo kútiky, ale bolo ich údesne málo. Samozrejme dej je plytký a silený humor nás sprevádza aj do "intímnych" chvíľkach herečky, ktorá mimochodom vôbec nieje príťažlivá. Nepochopil som Carmen Electru, že čo to malo znamenať? Čo, alebo koho sa snažila zahrať? Nedal by som jej ani 5 centov za tie jej "herecké" výkony a to nie som žiadny znalec. BLÉ, celé zle ! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení filmu se režisér John Mallory Asher oženil z hlavní protagonistkou filmu Jenny McCarthyovou. Manželství ale nemělo dlouhého trvání. (Terva)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Jenny McCarthy (Rebecca), Kam Heskin (Carrie), Victor Webster (Richard) a Lochlyn Munro (Kevin) si zahrali aj v seriáli Čarodejnice (1998), nie však v rovnakých epizódach. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama