Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend v přírodě ve společnosti dobrých přátel, žádné povinnosti, žádný hluk a špína civilizace, všude jen klid a mír - už jen ta představa je pro městského člověka doslova balzám na duši. A proto si také čtveřice kamarádů nakonec vyrazila zakempovat do lesů - aby zklidnili nervy a užili si trochu té pohodičky. Jenže jak už to tak v hororech většinou bývá, divočina skýtá cokoli, jen ne azyl před starostmi. Právě naopak. A hvozdy, do nichž si vyrazili Webb a jeho parta, se již brzy promění v absolutní peklo. Prvním signálem, že je něco v nepořádku, je střet s jelenem, kterého nakonec musejí zabít. A pak, ráno, přichází prokřehlá a hladová Ketsy, cizí dívka, jež se nečekaně objeví u jejich ohniště. Tvrdí, že zde byla společně s přítelem na výletě, ale že se rozdělili a ona nyní nemůže svého chlapce najít. Je ale rozumné pomoci jí s hledáním? Přeci jen ji nikdo nezná, a navíc je to dost zvláštní osoba. Občas by neměla být solidarita takovou samozřejmostí. Občas se za ni totiž draze platí. A v tomto britském hororu z roku 2007 se bude platit slzami, krví a bolestí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Já děkuji Cinemaxu za horrorové pátky - vždy se na ně těším. Bohužel "MRTVÝ LES" byla hovadina. Amatérský film, s amatérskými herci, s amatérskou kamerou a s amatérským zvukem. Ke všemu mdlé barvy. Jdou lesem, potkaji holku, které se ztratil přítel, pak se ztratí další z nich a další a další a další...... NUDA, děsná nuda! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kombinace Villmark, Long Weekend a trochu Evil Dead. Jenže na rozdíl od těchto tří snímků, tohle je povětšinou hrozná nuda, která se trochu (s důrazem na slovo trochu) rozjede sotva 20 minut před koncem, což je velká škoda. Protože ta trocha dobrých triků a masek si snad tento film ani nezasloužila a je jich pro něj škoda. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Po půl hodině vypnuto, mám se příliš rád na to, abych se ničil sledováním takové nudné amatérské kraviny. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama