Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (500)

baronGrga 

všechny recenze uživatele

Sluníčko pálí, žhavý vzduch víří rytmy honky-tonk, zemití Texasané pouští z úst jednu perlu za druhou a taťka klaun, kterému by to mimochodem náramně slušelo po boku éterické múzy Divine, talentovaná recitátorka Baby a citlivý Otis rozjíždí své unikátní představení. The Devil's Rejects se sice nemohou pyšnit kdovíjak nepředvídatelnou zápletkou, ale vyvážit tenhle nedostatek se jim daří povedeným střihem, neotřelým scénářem, dobrým hudebním podkreslením, a to i scén, u nichž platívá naprosto jiný hudebně-žánrový úzus, a nakonec i příměsí jisté bizarnosti, ústící často v kromobyčejný vtip. Naopak v momentech, kdy Zombie chce, dokáže divákovi řádně zrychlit tep, pročež jeho vyvržencům dávám 80%. Tutti-fuckin-fruity! ()

OiSkinhead 

všechny recenze uživatele

Zvrácený, šílený, místama možná přehnaný ale pořád takový reálný. Trochu mě napadá jestli Rob Zombie neutrpěl někdy nějaký trauma, že ho napadlo dát tohle na plátno. Film rozhodě 18+ ()

Swanny 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie se opět snažil zapojit do horroru černý humor. No podle mého poprvé úspěšně. Zatím asi jeho nejlepší dílo, skoro po celou dobu jsem si ve filmu liboval. Strachy se u toho asi nepoděláte a některé scény možná trochu přehnané ale i tak nadprůměrný film. ()

flegmos 

všechny recenze uživatele

AK niekto napise ze toto bol horror, thriller, krimi a akcny film tak vobec nie je pravda a ten co tvrdi nevie o com hovori. Nazov filmu je klamlivy a vykalkulovany. Film nema atmosferu, ktoru ja povazujem za solou a korenim fimu, Herci hraju ako na zakladnej skole v kruzku plnom postihnutych deti. Nerozumiem tomu preco je tak dobre hodnoteny. Verbal obycajne sa zhodneme a dobre sa pobavim tvojim komentom ale pri tomto si trosku uletel. Rob Zombie je dobry hudobnik ale ako filmar sklamal na celej ciare. Pri tom pribeh si viem prestavit nafilmovany a prerozpravany uplne inak. Hudba filmu nema gule a stoji za odpadove latky ludskeho tela pretlacne cez nedbale zosity konecnik. Kazdopadne tento film JE PSYCHO BEZ DUSE a ak sa vam paci korculovanie po povrchu nech sa paci je to tu. Za scenar davam robovi zombimu jednu hviezdu viac si to nezasluzi. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Neee, proč museli ti zvrácení bastardi umřít? Tenhle film fakt není normální a to na něm tak moc miluju. ()

sun.eagle odpad!

všechny recenze uživatele

Hraje si to na velkou tvrďárnu s koulema až na zem a přitom je to odvárek který se bojí cokoli dotáhnout do konce. Navíc neskutečně stupidní příběh, vrcholně nezajímavé postavy s neméně vrcholně nezajímavým koncem. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Rodinka Fireflyových znovu na scéně aneb jako to všechno dopadlo... Inu, policie si došlápla i na tuto milou rodinku a je jasné, že tentokrát jde do tuhého. Poklidná atmosféra prosluněného léta dostává trhliny a zbylí členové rodiny (ti, co jsou živí a nejsou ve vězení) jsou na útěku. Divákovi se opět dostává štědré dávky drsného humoru, maximálně brutálních scén, neokoukaných záběrů na pozůstatky lidských těl i trochu té něžnosti v podobě dcerušky k zulíbání. Prostor, který si zaslouží, získává taťka klaun a sestavu vhodně doplňuje v menší roli i Danny Trejo. Závěrečnou scénu v autě si včetně hudebního doprovodu asi zapamatuje každý divák. ()

Boby93 

všechny recenze uživatele

Pokračování mrtvol si dalo více záležet na kvalitě, vyvarovalo se několika chyb z originálu a přidalo možná ještě více úchylností. Dobrá to cesta. ;) 80% ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Parádní pokračování výborného prvního dílu. Tohle má náboj, zvrhlost prvního dílu a ta hudba je fakt dokonalá. Herci jsou naprosto skvělí a člověk už se ani nemusí vracet do USA, aby všechna ta krásná místa viděl znovu. ()

pajkir 

všechny recenze uživatele

3 hvězdičkovej horůrek, 4á hvězda za mýho oblíbence Roba Zombieho a epickej závěr při tónech skladby Free bird od Lynyrd Skynyrd ()

andy60 

všechny recenze uživatele

O dost lepší, než první díl. Tuhle sebezničující jízdu do pekel jsem si náramně užíval. Jednak proto, že tempo je vražedné, morbidní humor prosakuje z každé věty, brutalitou ani nahotou se zde nešetřilo a navíc - je tady Sheri Moon a na tu se opravdu příjemně dívá. A pak - je tady závěrečná scéna, kdy zvuk je stažen, dění na plátně vystřídají zpomalené sekvence a do toho začne hrát píseň... Okamžitě se mně vybavil film Thelma a Louisa - můj zamilovaný snímek. ()

Milonak 

všechny recenze uživatele

Úchylárna (spousta špíny, krve a hnusu nejen lidského), ale v rámci svého žánru dost slušně natočená. Forsythe jako šerif mstitel nemá chybu. ()

Orbeek 

všechny recenze uživatele

Rob se Sheri Moon "se hledali, až našli". Její zářivý úsměv mezi tím obludáriem baví. Dobře obskurní situačně i vizuálně. No, a (s Limou) viděl tam Leoše Suchařípu jako skvěle zvrhlýho klauna ; ) (2023_09 DVD TR2427 Bravia) ()

Reklama

Reklama