Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (500)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Přesmě podle mého gusta. Drsné, brutální, ujeté, geniální, černohumorné, nápadité. Lepší než Dům tisice mrtvol. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..priznavam, ze som dvd spustala s viac nez miernymi obavami - po dome 1000 mrtvol..na rozdiel od menovaneho, devil´s rejects ma hlavu a patu, atmosferu, poriadok v style..a aj ked to vyznie dekadentne, milo ma prekvapil..najma realizaciou "mudra" z ineho filmu: ked tancujes s diablom, nezmenis ho. diabol zmeni teba.."..a haluzackym zaverom .. (ale aj tak mojim najnaj zaverom ostava modra electra glide)..(a to filmy o podivnych rodinach - tohto typu - nejako nemusim).. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Poeticka a ártova nádhera, ktorá nenecha žiadneho horrorového fanušika chladnym. Dom 1000 mrtvol bola len taka rozohrávka, ale totalny filmový ogazmus dokazal Zombie až tu. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Super film po vsech strankach. Posledni scena v aute - precizni detaily na ksychty fireflyovych brala dech. R. Zombie me po slabsim domu tisice mrtvol ohromil. Ubohy horrorovy rok 2005 ma viteze. 9/10 ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Něco tak silného jsem od tohoto podivného metalisty s hodně zvráceným smyslem pro humor rozhodně nečekal. Od počátečního průměru se to pořád zlepšovalo a zlepšovalo, až přišlo to naprosto výtečné finále. Nádherný jižanský krvavý flák, plný bestií, rzi, prachu, vnitřností, klobouků, pistolí, sloužící k ledajakým účelům, a prostě všeho, co k tomu patří, navíc s vydatnou porcí brutality tak, jak to máme rádi. Opravdu milé překvapení, úchvatná podívaná. **** ()

stration 

všechny recenze uživatele

Něco tak hnusnýho se jenom tak nevidí. Žádná úcta, žádné slitování, žádná postava, která by mohla být sympatická. Jenom mrtvoly, hnus, neuvěřitelně vulgární mluva a řízná hudba Roba Zombieho. Všechno je to ale pekelně zábavný, kvalitně natočený a budete se divit i jakýmsi způsobem příjemný film. Ten klaun je opět k sežrání. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pakliže byla jednička filmem s nulovou kvalitou, dvojka sice vypadá o poznání více, ale má daleko více debilních scén a je stejně nezajímavá. Celé to navíc zabíjí několik naprosto směšných scén, nepochopitelného chování a ujetého závěru, který se snažil napodobit několik známějších děl. Logiku v tomhle filmu nehledejte, možná vás to pak bude i bavit. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Môže byť niečo drsnejšie odpornejšie a zvrátenejšie ako Zombieho debut Dom tisícky mŕtvol ? Ano a tým je pokračovanie Vyvrheli pekla. Najlepší exploitation horor aký som kedy videl. Najdrsnejšie na tomto kúsku je fakt že sa tu zhadzuje ľudská dôstojnosť. Z postavami sa narába ako s obyčajným mäsom. Avšak Rob Zombie ma svojím umením presvedčil že mám fandiť samotným vrahom a to hlavne krásnej Sheri Moon Zombie, Leslie Easterbrook prekvapila ! Napätý koniec pri ktorom som strácal dych a epická skladba od Lynyrd Skynyrd Free Bird to zakončila dokonale. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na škodu pokračovania Domu tisícky mŕtvol je, že takémuto štýlu filmov viac sedí uzavreté prostredie farmy či domu a Vyvrheli pekla miestami pôsobia ako road movie, samozrejme na spôsob Roba Zombieho. Niektoré momenty boli ozaj vynikajúce, avšak príbeh je až príliš jednoduchý .Nakoniec nevidíme ani klasický slasher a nakoľko je tam príliš veľa streľby nie je to ani klasický horor ale taký mix žánrov, ktorý niekomu sadne viac, inému menej. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Prý existují filmy, které vyvolají buď nekritický obdiv, nebo naprosté zavržení-a nic mezi tím. Jenže co když vás film rozpoltí tak, že to úchylnější a zvrhlejší ve vás se docela dobře baví, zatímco rozum se vzpírá a správně našeptává, že bez takových filmů by možná bylo na světě líp. Takže zůstávám (i v hodnocení) rozpolcen-a totéž platí i pro film Dům 1000 mrtvol... ()

Frenegonda odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně OPLZLÁ nechutnost. Postrádá to logiku. Otřesný český dabing tomu dává ještě navíc punc stupidní debility. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Veľa sa zmenilo odkedy sme sa s maniackou rodinkou stretli prvýkrát. Zombie sa zriekol tých otravných psychedelických klipov, humor je drsnejší a po odstránení nadprirodzených postáv pôsobia Devils rejects reálnejšie ako House of 1000 corpses. Brutálne, no zároveň vtipné, rozhodne majú Fireflyovci šmrnc (podaktorí aj vybielené zuby). Miestami si možno nebudete istí, komu vlastne držíte stranu. A čo sa nezmenilo? "Šarm" starého Spauldinga, plezír z vraždenia, rodinná lojalita a to že Baby stále trčí prdel z nohavíc. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak toto je film, ktory mna osobne dostal. Neveril som ze Zombie po braku Dom tisicich mrtvol urobi takyto skvely film. hlavne postavy su vlastne zaporaci, ktorych prenasleduje policajt - magor. V druhej polke filmu somtuto rodinu normalne lutoval a na konci som im uz drzal palce. Zaver filmu podla mna patri k jedným z najlepsich v historii kinematografie. Piesen Free Bird od Lynyrd Skynyrd tomu dodava tu spravnu davku melancholie. Skratka viem ze ten film ma chyby ale ja za celkovy dojem nemozem dat menej ako 5 hviezd. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Bestarostná jízda. Akorát Kapitán Amerika z toho hulení už úplně zešílel, a s ním celá jeho rodina. FREE BIRD!!!! ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Bezstarostná jízda tří zabijáků z domu tisíce mrtvol, sice je to volné pokračovaní, ale důležité je slovo volné, z horrorové atmosféry si to nevzalo skoro nic, ale stejně je to životní jízda, na kterou když přistoupíte budete se skvěle bavit, ať už budete fandit palicistovi co jde po vrazích a považuje to za osobní vendetu, nebo vrahům, kteří se snaží útéct spravedlosti. Zvlášť se mi líbila scéna odkazující na Texaský masakr...samozřejmě původní. 5/5 ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Jak napsal Lima - Leos Sucharipa rules!!! Nejen ze amici delaji remaky remaku, ale remakujou nam i ceske herce !!! Asi nejkoukatelnejsi Zombieho film. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

My kluci čas od času musíme přestat myslet a jen tak si pustit nějaký ten zvrácený film, kde krev teče jako limonáda a fuck se objeví ve skoro každé větě. Přesně to Devils Rejects splňují a já se bavil, i když přiznává, je to dost zvrácená zábava. ()

Reklama

Reklama