Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Uz House of 1000 corpses se mi hodně líbil a říkal jsem si, že se na další Robův film těšim, ale takovou jízdu (doslova) jsem fakt nečekal. Hlavní postavy jsou neskuteční sympaťáci, navíc masoví vrazi, hláškují a zabíjejí na potkání, takže jim nelze nefandit. Víc takových režisérů jako je Rob - dva filmy, dvě pecky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +v mnoha bodech lepší než předešlí film (lepší obsazení, na postavy jsem si už zvykl, čistčí kamera, snad drsnější dialogy), navíc povedenejch posledních 20 minut a dobrej závěr -jenže film stratil na hudbě, té je tady málo, žádná extra vypalovačka/// Jo, tak to by sme měli pokračování. Dle mého slabota. Možná mám silný žaludek a možná mě taky vzrušuje něco jiného, ale takovýhle hnusárny ani moc ne. Sice je znát, že to je další film Roba Zombieho, takže se v některých bodech zlepšil, to ovšem ve výsledku nestačí. Byly by to slabé 2*, díky závěru se k nim však bezproblému přikloním./// Celkem 43%/// ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Konečně dokonalý film pro naše drahé hospodyňky, dospívající děti a mladistvé intelektuály! Citlivý romantický příběh o lásce a rodinných hodnotách, protknutý spoustou symboliky a skrytých poselství, nenechá snad jediné oko suché. Místy až něžná režie pana Zombieho skvěle ladí s uhrančivými záběry rozkošných zákoutí amerického středozápadu! Špička ve své třídě, vrchol Robovy tvorby, tak to máme my horníci rádi ... ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Příběh o vraždící rodině Fireflyových (viz.: Marx bros.), který u mě začíná na 5* už za tátu klauna a jeho hlášky i za povedenou atmosféru 70.let asi v polovině bohužel začíná i přes klipový střih mírně nudit a "nečekanou záchranu " na konci už zachraňuje :) jen konec á la Thelma & Louise... celkově, ale každopádně velmi "příjemná" zábava. A pozor : Nikdy se neotáčej ke klaunovi zády, když s tebou mluví ! ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Nuda až za hrob. Prvních patnáct sekund to vypadalo, že by to za něco mohlo stát, ale pak už jenom nuda až k zbláznění. Nízké napětí jenom šílená zvrhlá rodinka co se trapně snaží být hororově hodně cool. A Rob Zombie je vůl, že to takhle zprasil. No, není se co divit. Však on sám je taky dost mizerným metalistou, takže co taky jinýho čekat z jeho filmařský tvorby?! ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • V miestach, kde bola natočená väčšina filmu, sa iluzionista Chriss Angel pokúsil o jeho známy kúsok - pochovanie zaživa. Režisér filmu Rob Zombie bol samozrejme pri tom. (TinoArts)
  • The Family Media Guide tvrdil, že slovo "fuck" a jeho varianty bylo ve filmu použito 224 krát, nicméně jiné zdroje uvedly číslo 560, což z tohoto filmu dělalo rekordmana, až do snímku Fuck (2005) (dříve rekord držel film Nil by Mouth (1997), ve kterém se užilo tohoto slova 470 krát). (c.tucker)

Reklama

Reklama