Reklama

Reklama

Jenom jeden pes má právo vést smečku. A jenom jeden muž může kočírovat drogový gang. Občas ale i ti nejsilnější alfa samci dělají chybná rozhodnutí...  Narodit se příliš bohatý přináší všude na světě stejnou volbu. Buď majetek využijete ke vzdělání a zlepšení sebe sama, nebo vás peníze zkazí a vy jich začnete zneužívat. Devatenáctiletý Johnny Truelove, mladý dealer rekrutující se z vrstvy zlatých losangeleských dětí, si zvolil druhou cestu a dovedl ji až do krajnosti. Vždycky si přál, aby ho jeho okolí vnímalo jako nesmlouvavého drsňáka, a aby si vydobyl respekt, byl ochoten udělat cokoli. Proto se také jednoho dne rozhodl unést patnáctiletého bratra muže, který mu dluží peníze. Takové činy ale americké úřady nepromíjejí ani prominentům a vynášejí za ně dlouholeté tresty. Johnny a jeho gang zpovykaných, rádoby dospělých mladíčků nyní musí vymyslet, co s uneseným, sympatickým Zackem, který starší kluky obdivuje, dělat dál. Co si ale počít, když už neexistují správná rozhodnutí, ale jen špatná a ještě horší? V kriminálním dramatu režiséra Nicka Cassavetese, jež bylo natočeno na motivy reálného zločinu, se představí především talentovaný Emile Hirsch a v netradiční herecké úloze hudební superidol Justin Timberlake, ve vedlejších rolích se ale můžete těšit také na Bruce Willise a Sharon Stoneovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (321)

Jordan 

všechny recenze uživatele

ja nemám výhrady . . . ku koncu možno stačilo v niekoľkých málo scénach trochu povoliť, ale inak som nadšený . . . celý casting skvelý, najmä úplne vyšinutý Ben Foster, ale aj Justin - ten bol fakt skvelý, hustý ksichtík Hirsch po rolách, v akých som ho videl, naozaj urobil obrat, a môj miláčik Willis v príjemnej bokovke spolu s Lynchovým hercom Stantonom . . . drsný film, ktorý - aspoň mne to tak pripadalo, sa "nehrá" na drsný samoúčelne, ale naozaj tá drsnosť z neho ide . . . príjemné prekvapenie . . . ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Netypická gangsterka s typickými znaky zasazená do prostředí mladých lidí z vyšší vrstvy, kteří si víc na skutečné kriminálníky hrají, než jimi jsou. I když musím říct, že je tu přefuckováno (a to se mi Big Lebowski a Casino svým jazykem moc líbí) a přestylizováno (a to Sin City miluju), něco mě na tom filmu zaujalo a s kdyby ten film někdo o čtvrt hodinky zkrátil, s radostí bych si ho za pár dnů pustila znova. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Mě ten film sedl, Justin se mi tímto blíže přiblížil k herectví než zpívání. Jeho role byla sympatická a zvládnutá na jedničku. Willis mě potěšil, jen jsem čekal, že ho tam bude o trošičku více. To vše zahalené inspirované skutečnou událostí. Jediné co se mi tam opravdu nelíbilo, bylo počítání svědků, a tím i jasný konec ( ačkoliv jsem nevěděl o co go ), tudíž kdyby to neodpočítávali, jsem stále mohl doufat, že to neudělají.... ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Emile Hirsch je s tím svým polovousem docela frajer, Timbrbejk ukazuje, že nikdy neměl brát do ruky mikrofon a měl radši jen hrát, Ben Foster je totálně mimo, jeho filmovej brácha je docela roztomilej a Olivie si ani nestihne zahrát (ale zato stihne vystrčit prsa). No a všichni bez výjimky jsou až apokalypticky zdegenerovaný. Pitomý, pitomý, pitomý. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Absolútna nevyváženosť, ktorá totálne udupala pôvodnú myšlienku tvorcov (teda ako tak čítam, niektorý sú od sťastia posratý z toho, že tam bolo každé druhé slovo FUCK, no čo už). Najskôr sa nám dostáva teen movie a strašne cool party, postupne sa vytvára náznak zápletky, ktorá sa vyhrotí do dosť hustej atmosféry, aby ju pochovala Sharon a jej úbohý výstup (hanba!!!) a záver je aspoň zaujímavým po tej informatívnej stránke. Nie je to zlé, len to by musel na režisérskej stoličke sedieť niekto iný. Scéna popravy, čo mal byť najsilnejší moment, bola absolútne žalostne nasnímaná a bolo videť že to je štúdio (došli prachy???). Prekvapil Timberlake (ktorého inak nemôžem ani cítiť) a Ben Foster, ktorý je ako stvorený pre postavu magora! Škoda premrhanej šance a potenciálu, pretože námet bol veľmi silný..Takto je to len lepší priemer...3,5*/5 Btw, Emile Hirsch tu v niektorých záberoch vyzeral ako dvojča Jacka Blacka:))) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Popová hvězda Justin Timberlake získal za snímek nominaci na MTV Movie Awards v kategorii Breakthrough Performance, tedy něco jako nejexplozivnější debut. (imro)
  • Ben Foster se na svou roli připravoval s drogově závislými, aby pochytil životní styl této sociální skupiny. Na vytvoření dojmu, že něco bere, užíval oční kapky, které mu mohly za plného denního světla vážně poškodit zrak. Po place se tedy pohyboval jen ve stínu a s režisérem mluvil se zavřenýma očima. (imro)
  • Nadávka "fuck" a jej odvodeniny padnú vo filme 367 krát. (ladko)

Související novinky

Ben Foster jako Jan Žižka

Ben Foster jako Jan Žižka

24.08.2018

Necelý měsíc před začátkem natáčení odtajnil producent a režisér Petr Jákl jméno herce, který ztvární hlavní roli v připravovaném historickém velkofilmu Jan Žižka. Je jím americký herec Ben Foster,… (více)

Zemřel herec Anton Yelchin

Zemřel herec Anton Yelchin

19.06.2016

V pouhých 27 letech nás dnes opustil Anton Yelchin, jehož určitě znáte jako Chekova z posledních dvou filmových Star Treků. Yelchina při stále nevyřešené nehodě zabilo jeho vlastní auto, na premiéře… (více)

Guy Ritchie zkusí muzikál

Guy Ritchie zkusí muzikál

06.07.2009

Tahle zpráva se proplétá internetem už asi měsíc a kvůli podivné kombinaci tvůrce a žánru to vypadalo na kachnu, ale opak je pravdou. Ritchie natočí novou verzi Mankiewiczova Guys and Dolls (u nás… (více)

Sláva, drogy a sebevražda

Sláva, drogy a sebevražda

15.01.2007

Jako již tradičně vám přinášíme ty nejzajímavější aktuality, které se o právě skončeném víkendu ve světě filmových pásů a movitých celebrit vyrojily. Zavzpomínáme na nejznámějšího novodobého… (více)

Reklama

Reklama