Reklama

Reklama

Hrdinou dramatického příběhu je někdejší detektiv z Los Angeles Jesse Stone (Tom Selleck), který kvůli nadměrnému pití přišel o slibnou kariéru a skončil u policie v zapadlém městečku Paradise. Zdá se, že v takové díře se nemůže vůbec nic stát, ale když dojde k vraždě, Stone záhy pochopí, že má co do činění s nebezpečnými sériovými vrahy. Podezírá ze zločinu excentrickou manželskou dvojici Andrewa (Reg Rogers) a Briannu (Jane Adamsová), která je fascinována násilím, ale případ se komplikuje. Poté, co je znásilněna šestnáctiletá dívka, si Stone uvědomí, že by mezi oběma případy mohla být souvislost a hodlá ji prokázat. Vyšetřování probíhá pod sílícím tlakem tisku, nadřízených i FBI a stává se nejdůležitějším případem Stoneova života. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Je to jediný příběh v sérii, který dostal raiting "R" pro násilný obsah, sex a užívání drog (na film s ratingem R smí mládež do 16 let pouze v doprovodu dospělé osoby). (Terva)
  • Robert B. Parker napsal tento příběh jako čtvrtý ve své knižní sérii, ale pro televizi byl natočen jako první. (Terva)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Nové Skotsko v lokalitách Blue Rocks, Halifax a Lunenburg. (Terva)

Reklama

Reklama