Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stín zabijáka - děsivý a emocemi nabitý film, který proniká hluboko do drsného prostředí organizovaného zločinu a v plné šíři odhaluje životy dvou cvičených zabijáků - Mikeyho (Cuba Gooding Jr.) a Rose (Helen Mirren). Když po nich brutální šéf podsvětí chce, aby zabili jeho těhotnou ženu, v Rose se probudí svědomí. Pro všechny tři to znamená začít drsný život uprchlíků. Rose a Mikey ví, že svou špatnou minulost napraví jedině tak, že svou adoptivní rodinu ochrání před stávajícím nebezpečím.

Stín zabijáka je režijní debut Lee Danielse, producenta na cenu Akademie nominovaného filmu "Ples příšer" a kritikou dobře přijatého filmu "The Woodsman". I tady Daniels zavádí diváky mezi postavy z nejhlubšího dna společnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Temné kriminální drama pojaté v hýřivých barvách mexické telenovely za zvuků tanga...Tak tohle mě napadlo během sledování tohoto filmu, kde bohužel veškerou pozornost na sebe strhává forma vyprávění a pozérsky naaranžované sexuální scény, z kterých i přes odvahu zvláště dvou hlavních mužských představitelů Cuby Goodinga Jr. a Stephena Dorffa ukázat se jen tak, jak je Pánbůh stvořil, čiší na sto honů chlad a umělost. Být příběh zabijáků na útěku natočený jinak a bez rádoby kýčovitých přebarvených vsuvek, bylo by moje hodnocení vyšší a na film bych se určitě ne jednou, ale několikrát podíval znovu. Takhle ale jednou a dost. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo solidní WTF! Všichni v tomhle filmu jsou buď divní,uchýlní anebo obojí. Cuba je nájemný zabiják, kterej na kšeftech maká se svojí nevlastní matkou Helen, kterou v mezičase ''brousí'' (copak by mu na to asi řekl táta). Ulítlej doktor Joseph zasé spí se svojí mega-tlustou sestrou, která není schopná fungovat bez drog. Hlavní záporák kolem sebe stále jen střílí a souloží. Milostných scén je zde opravdu hodně ale podivný pleskající a čvachtající zvuk při nich mě vyloženě naháněl hrůzu než pocit autentičnosti. Tak a teď k příběhu. Helen při jednom kšeftiku něco zlomí a rozhodne se ''těhuli'' prostě nezastřelit ale nakvartýrovat si jí domů a starat se o ní a jejího syna, vytvoří takovou ujetou rodinku pár let je pohoda ale jednou tlustá sestra najde svyho doktůrka lízat klín jiné kočičky a rozhodne se že všem zavaří. Takže až budete hledat film u kterého chcete nevěřícně kroutit hlavou tak tohle je ta správná volba. PS: film obsahuje i jednu SNUFF scénu!! ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já, když si přečtu ten obsah tady, tak se válím smíchy. Já ten obsah trošku upřesním. Stín zabijáka - děsný a emocemi nenabitý film, který proniká do drsného prostředí českých DVDpůjčoven a v plné šíři tahá z lidí peníze. Ještě upravím poslední větičku zdejšího obsahu. I tady Daniels zavádí diváky k filmu z nejhlubšího dna kvality. Taky bych už konečně rád věděl proč si Cuba Gooding říká junior. Vy snad někdo znáte Cubu Goodinga seniora ? ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi rozporuplný film. Zajímavá zápletka, nekonvenční vztahy, několik naprosto úžasných momentů, skvělá Helen Mirren. Silný emocionální potenciál příběhu však byl podivně utlumen neosobním podáním, které působilo dojmem chladného odstupu až nezájmu. Což zase bylo v kontrastu s přehnaně efektním zpracováním plným zpomalovaček a filtrů, které tak připomínaly pouhé natřásání filmařských pavích per. Scény, které mohly být nabity napětím nebo emocemi, dokonce i ty erotické, působily jako právě vytažené z mrazáku, což sice místy vytvářelo zajímavý kontrast obsahu a formy, ovšem zase ne tak silný, aby se na tom dalo stavět. ()

10Domik10 

všechny recenze uživatele

Emóciami nabitý film ?? To nemôžu v tom obsahu myslieť vážne, práveže naopak, je to film bez akejkoľvek emócie a po dopozeraní som cítil veľkú prázdnotu. Scenár, z ktorého sa dalo vyťažiť určite oveľa viac vôbec nevyšiel a dve hviezdičky dávam len za herecké obsadenie, pretože tam chyba nenastala. 35% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama