Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kimberly (Evan Rachel Wood) je 15tiletá puberťačka z Beverly Hills. Je krásná, chytrá, zábavná, vzrušující, ale dokáže šokovat svou krutostí. Udělá cokoli, aby se stala slavnou a atraktivní. Rozhodne se svést svého třídního učitele. Zaplétá se do sítě lhaní, předstírání, vydírání... až se nakonec dostane před soud za své zvláštní sexuální praktiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

BarVo 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to vyzeralo celkom zaujímavo, ale každou ďalšou minútou to bolo horšie a horšie. To sa vlastne ani nedá komentovať. Snáď len, že ten oficiálny popis k filmu je dosť mimo. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Kimberly mě fakt bavila. Její manipulace s lidmi, její chytrost... Příběh je propracovaný, nikoliv naivní. Za mě nadprůměr. ()

CHYREN 

všechny recenze uživatele

Je to takový malý, nevinný film. Zdá se, ze začátku. :D A vlastně je takový celý. Za pár ušmudlaných doláčků...DRAMA! Komedie, k poučení i zábavě pro lidi, kteří mají zcela na háku ty epické výpravné scény, jejichž epičnost je tím větší, čím větší prázdnotu mají sdělovat. Ve vysoce komorním prostředí se odehrává mistrovská zápletka, která je na první pohled průhledná, ale na ten druhý velmi vytříbená gurmánská záležitost. Nasmál jsem se. Byl jsem i překvapený, odcáknul si a nakonec se kochal hereckým výkonem, který je v našich zeměpisných šířkách a délkách nedosažitelný. Dal bych pět hvězd, kdyby ty "školačky" vystřídaly ženské s velkým "Ž". Dal bych pět hvězd, kdyby to s tou muslimkou nedotáhli do toho extrémního konce. Protože celý film byl o nadsázce a tohle .. je v něm velmi nepatřičné. nesedí mi to tam. Obešel bych se bez toho, protože děj před tím tuhle věc příliš znevažuje. A tak dávám 4 hvězdy. A sedí jako "prášky na prdel". :D ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Zas a znovu, tady bych se s označením jako komedie pozdržel. Popravdě vtipná scéna tam nebyla snad ani jedna?? Ne snad že by šlo o scény trapné, které jsem očekával, k mému překvapení, milému, se jednalo o film odrážející realitu takovým způsobem, že zatajuje dech. Zase nepřechválit, není to nějaký extra skvost, ale rozhodně nad očekávání. Dal bych 3 ale za to, jak lze film najít ve světě kolem nás, tedy hlavně jeho příběh, ještě jednu hvězdu přidám. ()

Tess92 

všechny recenze uživatele

Podle popisu to znělo jako průměrný film, na který se kouknu, protože jsem líná a nebude to úplná tragédie. Pak jsem začala a zjistila, že je to blbost. Pak jsem došla až na konec, kde se zápletka "rozpletla" a už to nebylo jenom blbý, ale úplně debilní. ()

CarlaBrunn odpad!

všechny recenze uživatele

Skoda tu aj vyjadrovat nazor, ale neda mi aspon nenapisat ako som tuto bizarnu sexisticku stupiditu vydzrala sledovat do konca! ()

Vlaidmar 

všechny recenze uživatele

Kimberly, tak na mna si dojem nespravila ani len vyzorom. Film o soplani ktora si mysli, ze moze vsetko a prejde jej to. Nasraty som bol pocas filmu kvalitne a myslim, ze toto bol film ktory mi doslova ukradol hodinu a pol! Reziser by si to asi mal tiez pozret, ze, co za blbost natpcil, ale myslim, ze to videl tak uz len hladat chybu v stupidnom scenari, lebo herecke vykony neboli az tak katastrofalne, hlavne kimberly, ta mi pila krv od prvej minuty a zato si predsa len zasluzi jednu hviezdicku.. ()

CSGoddess 

všechny recenze uživatele

Teenage film o těch pubertálních kundách a jejich zlomyslných intrik ve škole i mimo ní. Koukat se na to dalo ale jednou mi to stačilo a občas mi to vše přišlo přitažený za pačesy. Každopádně kdo má rád svině a intrikareni všeho druhu si přijde za jisté na své. ()

Související novinky

Siegova Teória chaosu

Siegova Teória chaosu

20.09.2005

Režisér Marcos Siega (na obr.), ktorý okrem niekoľkých videoklipov a niekoľkých epizód TV seriálov nakrútil jeden priemerný a jeden strašný film, bude režírovať komédiu CHAOS THEORY. Ryan Reynolds v… (více)

Reklama

Reklama