Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sirotek JP nikdy nebyl dál než třicet kilometrů od domu. Proč taky, když miluje přírodu, jezero i místní lidi? Se svým životem byl spokojený až do chvíle, kdy potkal Alice, svobodomyslnou a scestovalou malířku z New Yorku. Jeho život se rázem převrátil naruby, po uši se zamiloval a začal si před ní o sobě vymýšlet. Nechtěl vypadat jako venkovský balvan. Čím více si ale JP vymýšlel, tím pro něj bylo těžší se s dívkou sblížit, až mu nakonec úplně zmizela. Aby získal Alice zpět, bude muset JP nejprve přijmout to, kým je! (Vapet Production)

(více)

Recenze (4)

allegria 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu tak záporná hodnocení a komentáře. Film mě mile překvapil, protože to rozhodně nebyl slaďák, jak jsem podle názvu čekala. Navíc měl v sobě poselství, které jde do hloubky... No, možná je to věkem, nebo jsou už dnešní diváci zhýčkaní. Dávám nejvyšší hodnocení podle vlastního dojmu, který mi po dokoukání zůstal jako příjemně hřejivý pocit, že dnes stále ještě občas narazím na film, který vyzdvihuje ty "správné" hodnoty. ()

splaty odpad!

všechny recenze uživatele

Něco se mi na tom filmu nepozdávalo. Nedala jsem ani deset minut a musím konstatovat, že objímání stromu urychlilo konec projekce. Herci se tvářili, jakoby si byli hrozně nejistí v tom co hrají, navíc hlavnímu hrdinovi patrně někdo nakázal aby se tvářil jakoby měl v zadku deštník a čekal, že se každou chvíli otevře. ()

Marty1905 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu mě nejvíce potěšila EM. Ta přesně věděla komu svůj majetek odkázat. Naštěstí se nenechala napálit. Škoda že né vždy to takto v realitě dopadne. ()

Reklama

Reklama