Reklama

Reklama

Dovolená bez návratu

(TV film)
  • Česko Propustka pro nepřítomného (více)

Obsahy(1)

Dal by cokoliv, kdyby mohl strávit pár měsíců s vážně nemocnou ženou, kterou miluje. Ale brání mu v tom vlastní rodina. Hlavní postavou televizního melodramatu je Sam, ženatý muž středního věku, který se v práci seznámil s kolegyní, architektou Nell. Běžný pracovní vztah v případě Sama a Nell přeroste v přátelství a milostný cit. Chvíle prchavého mileneckého štěstí však vystřídá bolest, když se Sam dozví, že Nell trpí zhoubnou formou rakoviny, že veškeré pokusy zastavit její postup selhaly, rozhodne se zůstat milence oporou. Přizná svůj poměr manželce i dospělé dceři a přestože má obě rád, rozhodne se odejít od rodiny, aby mohl zůstat po boku Nell až do její smrti. Potom se chce vrátit domů, to se však ukáže být vinou manželky mnohem obtížnější než si dokázal představit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle může vymyslet jenom chlap. Oznámit manželce, že mám milenku, která umírá a já chci její poslední chvíle trávit s ní. Ale až bude po všem, rád se vrátím domů... Aúúú! ()

John80 

všechny recenze uživatele

Film , ktorého názov by mal byť iní ako samotny dej.Ženatý chlap sa zaľúbi do inej ženy, ktorá mu časom oznámi, že je ťažko chorá a následne na to oznámi svojej žene, že má milenku 3* ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama