Reklama

Reklama

Perfektní láska

všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Trýzněn děsivě reálnými nočními můrami, hledá John Totersohn pomoc u své psycholožky. Doufá, že udělá přítrž snům, kde vidí sám sebe páchat ty nejhroznější činy. Léčba se daří, a John je dokonce schopen navázat svůj první vztah. Navzdory nejistotě v intimní oblasti je zamilován do Sarrah Woodové a jejich láska začíná kvést. Vše je ale až příliš dokonalé, než aby to byla pravda... … jsou skutečně jeho přítelkyně a jeho psycholožka spolčeny ve zvráceném spiknutí porti němu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (10)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Perfektní láska je nevyrovnané romantické drama. Děj nepřináší žádná překvapení, jen občasný úžas nad způsobem provedení. Dvě roviny reality přeskakují volným stylem bez harmonogramu v dobré víře po mystifikačním zdůraznění složitosti lidské duše. S mužským hereckým podáním můžeme být spokojeni, s tím ženským pouze za předpokladu, že budeme ctitelé vyumělkované krásy a stránku hereckou raději necháme bez povšimnutí. Možná jsem při konečném zúčtování přísnější, na druhou stranu nelze hovořit o prožitku při sledování mondénní verze spotřební romance. Hlavní postavou je John (zajímavý Adrian Grenier), bludy psychózy poznamenaný mladík. Mezi pozorností a dotěrností bývá křehká hranice, traumatické zážitky z dětství dodávají lidským vlastnostem osobitost a freudovský Éros s Thanatem jsou nechtěnými mantinely a určují směr. Hlavní ženskou postavou je Sarah (pohledná Leila Arcieri), spořádaný člen společnosti v osamělosti citů. Zdání nepřekonatelné dokonalosti by mělo varovat, ale citové strádání uprostřed konzumu nedokáže nahlížet na věci bez předsudků, ani bez odevzdaného očekávání. Všeho moc škodí a vnímat to lze nejcitelněji ve formátu zpracování. Z dalších rolí: naivně až neprofesionálně působící Johnova psychiatrička Weiss (sympatická Polly Draper), Sářina nejlepší kamarádka a kolegyně Pat Keough (příjemná Michele Santopietro), Sářina v osobním životě spokojená kolegyně z práce Sheila (Victoria Rowell), či Johnův nevyzrálý spolupracovník Ernie (Peter Vack). Perfektní láska je možná lepším filmem, než by se podle hodnocení mohlo zdát, ale průběh i rozuzlení je natolik kolísavé, že rozčarování nad způsobem přehluší všechny světlejší okamžiky. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 a půl * Velmi se mi toto romantické drama líbilo, uvažoval jsem i o 4*, ale probuzení ze sna do reálu tam bylo až příliš na můj vkus, a tak si myslím, že si to víc, jak 3 pěkné hvězdičky nezaslouží:-)) Ale moc pěkný a zajímavý film.. Hodnocení - 65% ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný mrazivý thriller o snaze zakomplexovaného mladíka obstát ve svém prvním vážném vztahu. Zřejmě se každý mladík snaží udržet si své děvče "za každou cenu". Leila Arcieri je moc krásná, a tak mi ji přišlo o to víc líto. Bylo mi ale dopředu jasný, jak to asi dopadne, protože Johnova labilita z něj úplně crčela. Myslím, že to je i dobré ponaučení pro děvčata - perfekcionismus je svinstvo. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Kdybych potkal takovouhle kočičku,a byl by to můj pvní vážnější vztah,asi bych se taky choval jako on,prostě veliká láska může i znamenat velké potíže a žárlivost,címž je vlastně propleten tento film,ale bohužel se taky "pyšní" snovými představami,které mi akorát ten film ničily a ukazovaly vnitro narušeného chlapa,který nebyl až tak zlej... ()

pekas 

všechny recenze uživatele

What the f...? To bylo opravdu "zvláštní". Když to skončilo, udiveně jsme se na sebe s manželkou podívali, co že to jako mělo všechno znamenat. Co tím chtěl básník říci? Zmatek mezi realitou a děsivými představami. Ona si nejdřív nechala líbit jasné ústrky a pak to najednou vyřešila dost razantně. Bylo to ujetý, ale herci celkem sympatičtí. 40% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama