Reklama

Reklama

Kocour Felix

  • USA Felix the Cat: The Movie (více)
Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný / Fantasy / Hudební / Sci-Fi
USA / Německo / Maďarsko / Polsko / Bulharsko / Kanada, 1988, 82 min

Obsahy(1)

Kocúr Felix musí zachrániť princeznú, ktorú uniesli do inej dimenzie - do sveta fantázie. Čaká ho veľmi veľa nebezpečných dobrodružstiev, kým sa mu to podarí. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tohle byl můj nejoblíbenější dětský film. Bylo mi tehdy 5 let, když jsem dostal k vánocům originál VHSku a už si ani nevzpomenu, kolikrát jsem ji musel přetáčet. Ale jedno je jisté - ta kazeta si užila svoje :-). ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Rozdiel medzi čsfdáckym (momentálne 76 %) a imdbáckym hodnotením (46 %) je naozaj markantný a dokumentuje, že tunajší užívatelia hodnotili animák len na základe silnej nostalgie a nie pravej hodnoty animáku. Tá silne pokrivkáva čo do kvality animácie, ktorá je s podivom na tak bohaté koprodukčné zázemie slabá, i čo do jednoduchého a máloobsažného príbehu, ktorý vyrovnáva aspoň dobrodružným dejom. Deti asi ocenia aj celkovú farebnosť, bláznivosť až absurdnosť, my dospelí asi ťažko. Ale čo asi tak čakať, keď animák vytvorilo malé nezávislé štúdio s názvom Felix the Cat Creations? Ale zasa lepšie ako Jak Felix zachránil vánoce. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků co jsem jako malej viděl. Jen mi nepřišlo že by byl tak krátkej, ale taky je to dávno co jsem to viděl. Měli jsme to nahraný na VHSce ještě z televize a konec byl uříznutej takže jsem nikdy nevěděl jak to vlastně dopadlo :)) ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Milé to je o tom žiadna, ale nejako sa v tom stráca nejaký hlbší význam. Chápem, že to je rozprávka pre najmenších, ale aj to sa dá urobiť viac zaujímavejšie. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Kocourek s velkýma očima v příběhu plném fantazie. Pohádky z přítomnosti či budoucnosti mne nikdy nedokáží okouzlit, kocour Felix je toho dalším důkazem. ()

Reklama

Reklama