Reklama

Reklama

Recenze (3)

Artran 

všechny recenze uživatele

Dosti netypický Jošidův film, který do jisté míry předjímá Peckinpahovo Getaway či Pennova Bonnie and Clyde. Přes některé z dnešního pohledu úsměvné pasáže, je snímek velice dobře zacílen a zdárně kombinuje útěkový thriller se satirou. Bohužel Šóčiku Jošidovi snímek sestříhalo (což mělo za následek Jošidův odchod ze studia) a to se odrazilo i na nekonzistenci vyprávění, které zvláště z počátku filmu je poněkud zmatené. O jednotlivých zásazích se ovšem můžu jen dohadovat. Přes nižší hodnocení však tuto Jošidovu žánrovku mohu jen doporučit. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Japonsko se připravuje na olympiádu a člen gangu toužící se dostat do USA je stíhán poté, co pomohl příteli provést loupež.....Film plný násilí vrcholí v okamžiku, kdy se muž snaží dostat na loď....(70%) ()

Reklama

stub 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprostý souhlas s Artranem, jen nemám pocit, že by snímek obsahoval zas až tolik "z dnešního pohledu úsměvných" pasáží - nějaké by se našly, ale rozhodně ne v o moc větší míře, než ve zmíněném Pennovi či Peckinpahovi (ostatně vzpomeňme třeba Peckinpahův o víc než 10 let mladší Konvoj;D...jiná věc je pochopitelně skupina diváků, kteří slyší jen na nejmodernější výrazové prostředky - takovým to bude připadat úsměvné nejspíš celé). Jsem si téměř jist, že bez nežádoucího zásahu studia bych mohl dát *****. Ps: Přijatelné i pro ty, kterým Yoshidova tvorba jinak nic neříká. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama