Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele tnp101 k tomuto seriálu (1)

Cleveland show (2009) 

Kvalitám „Family Guy“ a „American Dad“ se sice ani zdaleka nepřibližuje, ale po docela špatném rozjezdu se seriál vcelku dostává do formy. Horší epizody sice stále nechybí, ale těch povedenějších přibývá, což je určitě dobré znamení pro budoucnost seriálu. Navíc jsem docela překvapen, jakým způsobem se s interpretováním Clevelanda (jakožto dost nevýrazné postavy ve „Family Guy“) do vlastního seriálu tvůrci poprali. Nejprve jsem si to absolutně nedokázal představit. 70% ... Mimochodem, druhá řada byla ukončena zatím asi nejlepší epizodou vůbec. ()

Reklama

Reklama