Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele unclejack k tomuto seriálu (1)

Cleveland show (2009) 

Trochu toho humoru bez ladu a skladu nezaškodí, Cleveland Show však nie je tak zaujímavá ako Griffinovci. Z tohto hľadiska ide o akýsi pokus vyždímať z daného námetu čo najviac, ale fakticky neposkytnúť nič zaujímavé alebo originálne. Sranda to je a preto si aj udelené tri hviezdičky zaslúži, ale v konkurencii s Family Guy musím jednoznačné víťazstvo prihodiť rodinke Petera a Lois. ()

Reklama

Reklama