Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (126)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jen doufám, že tahle vlna černošských spinoffů nepostihne i jiný seriály. Teď šátrám v paměti, kde se ve vedlejší roli mihl nějaký černoch. Tak například v Dexterovi byl jeden policista černoch. Mohl by mít vlastní seriál o tom, jak pátrá po Dexterovi. V Breaking Bad byl jednou z postav černoch, mohl by. V Lost jich hned bylo několik. Mohli by mít vlastní ostrov a tam běhat jako na tom původním. Nevím, zdá se mi to ztřeštěné, aby se to tak dělo v širší míře a pohnutka tvůrců Family Guy je mi tak záhadou. Můžou takhle ze seriálů vyjmout třebas všechny Vietnamce a udělat jim solo show? ..by mě zajímalo. Seriál o Clevelandovi ale není úplně špatný. Naopak tzv. černý humor je fakt super. Chvílemi jsem prostě chcípal smíchy, možná víc, než u Famili gáje. A co takový černoši samotní? No, ti to musí tuplem žrát. Jestli pili šampaňské a nežili v černém dešti, líbilo se jim Cosby show nebo Fresh Prince, tak určitě musí. Jestli ale žijí v South Central Los Angeles tak bohužel ví, že: SHIT AIN'T LIKE THAT! IT'S REAL FUCKED UP! :) ()

tojowoeZNK 

všechny recenze uživatele

Prvně sem chtěl dát 3 hvězdy, pak 4 a nakonec lupnu 5, protože jak sem se časem dostal do těch negrovtípků tak je to srovnatelná prdel s Family Guy. Cleveland junior je dokonalej loser a malej Rallo jede snad ještě větší bomby než Stewie a vždyt je tam i medvěd nebo barman mluvenej Davidem Lynchem ! ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem si zcela jistý, jestli je dobrý nápad postavit tento spin-off na nejméně výrazné postavičce legendárního seriálu Griffinovi. Hned první minuty však odehnaly všechny obavy. Postava Clevelanda Browna dává scénáristům větší rozsah a rozmanitost než by mohl nabídnout např. jedním směrem zaměřený Quagmire (rakce na B!shopův komentář). Přirovnání k černé verzi Family Guy je sice stokrát použité a příliš snadné, ale nedá se svítit – prostě je to tak!!. Závěrem možná jen doporučit méně zvracení a více Griffinovic lehkovážnosti a bude hvězdiček pět. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Já to naopak chápu, proč zrovna Cleveland. Oni nemohli riskovat, že by z Family Guye sebrali významnou postavu, protože by pak šel Family Guy dolů. Nevýrazný Cleveland odešel a tvůrci měli spoustu prostoru jeho postavu rozvést. Myslím, že se to poměrně povedlo (jeho přitroublý hlas je super, v českém dabingu ale hodně ztrácí), ale zatím chybí výraznější vedlejší postavy, snad kromě medvěda ... Poměrně rychle se ale kvalita dál propadá a je nutné "zachraňovat" seriál postavami z Family Guye. ()

Roper 

všechny recenze uživatele

Family Guy je vyborny, American Dad chvalitebny a The Cleveland Show je ako tak uspokojivy... Davam 2*, ale stale verim, ze je predcasne sudit, ale zatial z mojej strany velke sklamanie a tak 30 percent... po prvej serii urobim korekciu hodnotenia... Postavy su takmer vsetky nesympaticke, Cleveland je nudny a ziadna z postav nedosahuje ani desatinu charizmy z ktorejkolvek Sethovych hlavnych postav aka Peter Griffin, Stan Smith, vedlajsi Glen Quagmire, Herbert, ci Roger... Tento projekt po prvych 9 castiach mali hodit na oheň a skúsiť inú, napr. Quagmire Show 18+ :-) ()

Galerie (314)

Zajímavosti (17)

  • Rallovo skůtečné jméno je Monclaire Tubbs. Rallo je pouhá přezdívka. Clevelandovo prostřední jméno je Lou Albano. Roberta se jmenuje celým jménem Roberta Coretta Tubbs. (Martin_W)
  • Robertu dabovala prvních 13 epizod Nia Long, poté ji však nahradila Reagan Gomez-Preston. (Martin_W)
  • V epizodě „Ain't Nothin' But Mutton Bustin“ (2x10) se objevuje mnoho narážek na animované seriály ze stanice Fox. Plyšoví Bárt (Simpsonovi) a Stewie s Brianem (Griffinovi) a na Rallově opasku ležící Roger (American Dad!). (Martin_W)

Reklama

Reklama