Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (126)

William_ 

všechny recenze uživatele

Po skončení tohoto spin-offu se Cleveland stejně vrátil do Quahogu za Peterem. Tento seriál skončil po 4 sériích,což vypovídá o jeho kvalitě i oblíbenosti. Ztráta času se na něj dívat kromě dvou epizod kde se objeví rodinka Griffinovích...tj. Pilot (01x01) a ještě jednoho dílu ve 3. sérii (už nevím kolikátý). ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Soudě podle několika prvních epizod, The Cleveland Show není nic víc nebo míň než spin-off úspěšného Family Guye. Animák je střižený podle stejného vzoru, nechybí v něm taťka a syn ťulpas, buranský soused a mluvící zvíře. Drsné mimino vystřídal drsný malý kluk. Pilotní epizoda sice zazářila, ale kvalita vzápětí padla na šedý průměr. Je proto otázkou, jestli potřebujeme další seriál od Setha MacFarlana, který jenom kopíruje svého předchůdce. ()

Reklama

Patw 

všechny recenze uživatele

Cleveland show si je tak podobná s Family Guy že vlastně nemá podobného nic. Co mě nejvíce rozsekalo byl mluvící medvěd. Psa v Griffinovích jsem chápal... přišel jsem mu na chuť, ale medvěd... ne ne - navíc se nějak moc podobá Peterovi z Griffinů. Dávám dvě hvězdičky, i když bych klidně dal i "odpad!". ()

tojowoeZNK 

všechny recenze uživatele

Prvně sem chtěl dát 3 hvězdy, pak 4 a nakonec lupnu 5, protože jak sem se časem dostal do těch negrovtípků tak je to srovnatelná prdel s Family Guy. Cleveland junior je dokonalej loser a malej Rallo jede snad ještě větší bomby než Stewie a vždyt je tam i medvěd nebo barman mluvenej Davidem Lynchem ! ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ ide Cleveland svojou vlastnou cestou v štýle starých černošských sitcomov, odkazuje na ich kultúru a používa svoj humor, je to fajn. Horšie je, že sa stále nevie odpútať od Family Guya, snaží sa ho napodobňovať (nepochopiteľne) a preto bude stále braný len ako nejaký menší spin-off. Úplne najhoršie je, keď namiesto vtipov začne ponúkať len nevtipný záchodový humor typu: vyspal som sa s chlapom, teraz budem minútu vracať. Takže kvalita klesá a stúpa od 2* po 4*, bodaj by sa to časom zbavilo odpadových scén a ustálilo na tých štyroch. ()

Galerie (314)

Zajímavosti (17)

  • V úvodní znělce, kde Cleveland zpívá "my happy mustache face", mělo být původně místo slova "mustache" (knír) slovo "black guy" (černoch). (Martin_W)
  • Robertu dabovala prvních 13 epizod Nia Long, poté ji však nahradila Reagan Gomez-Preston. (Martin_W)

Reklama

Reklama