Reklama

Reklama

Americký Drak: Jake Long

(seriál)
  • USA American Dragon: Jake Long (více)
USA, (2005–2007), 19 h 4 min (Minutáž: 22 min)
(další profese)

Série(2) / Epizody(52)

V animovaném seriálu vystupuje Jake Long, newyorský teenager, který zdědí dračí schopnosti. (Disney Channel)

Recenze (23)

Morzael 

všechny recenze uživatele

Úvodní znělku na Jetixu bych okamžitě zakázal, zahodil, zničil, navždy zapomenul a halvně bych tam nechal původní anglickou. Když vydržíte ten trapný popěvek na začátku tak se dočkáte druhořadé fantasy z pohledu rádoby moderního teenagera Jake Longa, jeho pary, dědečka a psa. Zápletky oddychové, nenáročné, někdy i vtipné, ale spíše si to na vtip pouze hraje. Každopádně pro dlouho chvíli nemám výhrady... jo teda snad krom toho názvu ''AMERICKÝ'' drak, no co taky čekat jiného :-P ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Další ze zbytečných seriálů vysílaných na Jetixu od reřiséra Steve Lotera, který má na svědomí i TV seriál Kim Possible, také vysílaným na Jetixu. ()

Reklama

ondyGAMESTV 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem viděl jen něco málo z pár epizod 1. série v telce, ale v tu dobu jsem byl hodně malý, a protože seriál skončil v mé době, tak mě tahle klasika o chlup minula. Nedávno jsem ale našel obrázky z Amerického draka, a vzpomněl jsem si na to. První série má skvělou animaci, dobrodružství a humor. Druhá má horší visuál, ale dá se na něj zvyknout, příběh je rozvinutější a vše ostatní je stále stejně dobré. Nečekaná podobnost s Kouzelnými kmotříčky překvapila a pobavila. Podobnost není jen ve stejném stylu animace, ale dokonce v tom, že i tu je bláznivý učitel, posedlí chycením kouzelných stvoření, takže skvělá inspirace. Finále je rychlejší a ne moc obsáhlé, což je pochopitelné, jelikož seriál skončil kvůli financím. Nedoceněná dobrodružná komedie pro celou rodinu 🐉 70% ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som len jediná, kto má radšej 2. sériu než prvú. Je pravda a naplno súhlasím s tým, že 2. séria má hroznú animáciu (na výnimku zopár postáv), ale jej príbeh a samotné epizódy sú oveľa záživnejšie a emočnejšie, než v 1. sérii, v ktorej viac prevláda humor (tým nechcem povedať, že v 2. sérii už humor nieje, len ho nieje taký nával ako v 1. sérii). Keďže ja hodnotím filmy a seriály obzvlášť podľa toho, aké sú emočné, tak u mňa víťazí jednoznačne 2. séria. A to hlavne vďaka epizódam s lovestory Jakea a Rose v hlavnej role. Americký drak mám rada práve kvôli tomu lovestory, ktorý ma strašne chytil za srdce a takisto aj samotná hlavná postava (Jake Long), jedna z mojich bývalých najobľúbenejších postáv. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hele, ono mě to docela baví... Některý díly jsou geniální a jiné bych nejraději vyškrtla... Ale ráda se vždy podívám na další díl... :) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Začátkem druhé série se změnila animace seriálu. Některé postavy jsou ve srovnání s první sérií k nepoznání. (Elbarto08)
  • Jedná se o první pořad, který odvysílala polská verze Disney XD. Stejně učinila i česká mutace kanálu Disney Channel, ačkoliv omylem s logem stanice, kterou nahradila. (Vitox)
  • Dědečkovo pravé jméno je Lao Chi, což v překladu z čínštiny znamená učitel. (Elbarto08)

Reklama

Reklama