Reklama

Reklama

Americký Drak: Jake Long

(seriál)
  • USA American Dragon: Jake Long (více)
USA, (2005–2007), 19 h 4 min (Minutáž: 22 min)
(další profese)

Série(2) / Epizody(52)

V animovaném seriálu vystupuje Jake Long, newyorský teenager, který zdědí dračí schopnosti. (Disney Channel)

Recenze (23)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Další ze zbytečných seriálů vysílaných na Jetixu od reřiséra Steve Lotera, který má na svědomí i TV seriál Kim Possible, také vysílaným na Jetixu. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hele, ono mě to docela baví... Některý díly jsou geniální a jiné bych nejraději vyškrtla... Ale ráda se vždy podívám na další díl... :) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Původní řada, která na Jetixu běžela, se dala v klidu přežít a občas se vynořil i solidní vtípek (který většinou obstaral mluvící pes). Nicméně po delší době jsem zhlédnul nějaké nové díly se změněnou animací a tak nevtipným dějem, že místo průměrného hodnocení musím jednu hvězdu strhnout... ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Tři plus. Ale začíná mi deptat ta písnička z titulků, brácha ji furt zpívá. A věřte mi, on neumí zpívat. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Úvodní znělku na Jetixu bych okamžitě zakázal, zahodil, zničil, navždy zapomenul a halvně bych tam nechal původní anglickou. Když vydržíte ten trapný popěvek na začátku tak se dočkáte druhořadé fantasy z pohledu rádoby moderního teenagera Jake Longa, jeho pary, dědečka a psa. Zápletky oddychové, nenáročné, někdy i vtipné, ale spíše si to na vtip pouze hraje. Každopádně pro dlouho chvíli nemám výhrady... jo teda snad krom toho názvu ''AMERICKÝ'' drak, no co taky čekat jiného :-P ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Škoda že nám dráček přestal sypat a dal se až na brutální dietu, protože nabušenej budil rozhodně větší respekt. :) ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som len jediná, kto má radšej 2. sériu než prvú. Je pravda a naplno súhlasím s tým, že 2. séria má hroznú animáciu (na výnimku zopár postáv), ale jej príbeh a samotné epizódy sú oveľa záživnejšie a emočnejšie, než v 1. sérii, v ktorej viac prevláda humor (tým nechcem povedať, že v 2. sérii už humor nieje, len ho nieje taký nával ako v 1. sérii). Keďže ja hodnotím filmy a seriály obzvlášť podľa toho, aké sú emočné, tak u mňa víťazí jednoznačne 2. séria. A to hlavne vďaka epizódam s lovestory Jakea a Rose v hlavnej role. Americký drak mám rada práve kvôli tomu lovestory, ktorý ma strašne chytil za srdce a takisto aj samotná hlavná postava (Jake Long), jedna z mojich bývalých najobľúbenejších postáv. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

První série na Jetixu byla koukatelná, dějově to mělo šmrnc a nádech. Druhá série již na Disney channelu už je nudná a místy trapná. ()

Cnelka 

všechny recenze uživatele

Seriál pro děti. Nazvu to nezávadné a klidně, ať na to prckové koukají. Děj to má a věřím, že to i děcka pobaví. ()

Reklama

Reklama