Reklama

Reklama

Marihuana

  • USA Marihuana, the Devil's Weed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dospívající Burma Roberts tráví večery popíjením ve společnosti svého přítele Dicka Colliera. Jejich partu navštíví Nick a Tony, dva drogoví dealeři doufající v nalezení nového odbytiště pro heroin. Následující víkend nabídnou na party v domě u pláže dívkám marihuanu. Výsledkem je spontánní noční koupel v moři, při které se jedna ze zdrogovaných dívek utopí. Burma stráví s Dickem na pláži noc, která se neobejde bez následků. Dick ve snaze zajistit své nastávající rodině solidní postavení požádá Tonyho o práci drogového dealera. Při policejní razii je však zabit a ve spárech Tonyho tak končí těhotná Burma. Ženu, které drogy těžce otřásly životem, však nejtěžší rozhodnutí teprve čeká. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný americký propagandistický snímek s hloupoučkým scénářem, prachbídnými hereckými výkony a ďábelskou marihuanou, jež uživatele přetváří na kruté zabijáky, kteří v mezičase pobíhají nazí po pláži a oddávají se zde divokým sexuálním orgiím. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Napsal to kdosi na imdb: u tohohle filmu se pořád ptáte: Kdo je zas tohle?___ Možná jedna z prvních agitek proti drogám (což chválím), nicméně filmově hodně tápající až bezradné, dějově nepochopitelné a herecky nevyrovnané. Proto potěší jen stopáž, a to je málo. ()

Reklama

Reklama