Reklama

Reklama

Záhadná žena: Tajemství Divokého západu

(TV film)
  • USA Mystery Woman: Wild West Mystery (více)

Obsahy(1)

Do mesta knihovníčky a detektívky Samanthy Kinsey (Kellie Martin) prichádza starý hollywoodsky seriálový herec Clint Lawson aj so svojím westernovým programom Red River, ktorý je inšpirovaný rovnomenným seriálom, ktorý Clinta najviac preslávil. Pomocou tejto šou chcú herci zo seriálu oživiť svoju zašlú slávu, kvôli čomu pripravujú aj filmovú verziu seriálu. Lenže Clintovi sa na šou stane nehoda - niekto mu prereže popruhy a on spadne z koňa. Túto nehodu Clint spolu s kaskadérom Dogiem fingovali, aby nalákali novinárov a rozprúdili záujem verejnosti. Všetko sa však zmení hneď v ďalšej šou, keď Clintovo miesto preberie Dogie a niekto ho zastrelí. A tak Samantha musí vyriešiť dve záhady: Kto zabil Dogieho a kto chcel zabiť Clinta? (krny)

(více)

Recenze (5)

piglit odpad!

všechny recenze uživatele

Svělá komedie, i když autor to tak asi nezamýšlel... Američtí kočkovci si vyřizují účty. Toporné od začátku až do konce. Komplikovaná zápletka vyvrcholí honičkou na tažných kobylách a vrah je dopaden na základě naprosto bezvýznamného faktu... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ani trojitý scénář od Joyce Burditta, Paula Burditta a Michaela Sloana nepomohl k lepšímu snímku. Je to spíše otřesné a k smíchu. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Krimi, která je toporná a laciná stejně jako ta kovbojská šou, co přijela do města, aby měla místní knihovnice co vyšetřovat. Stejně laciné kulisy, stejně ochotnické výkony, které dokonale odráží zoufalost scénáře. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama