Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál, který by neměli hodnotit dospělí diváci, ale jen děti, pro které je určen. Mně připadala zvláštní plochá a jednoduchá grafika řekněme nelíbivá, ale moje vnučky jsou nadšeny. Je to veselé, vtipné a v době nemoci to funguje jako neocenitelná pomůcka, jak udržet děti v posteli a ještě je přitom vychovávat, protože Peppu poslechnou spíš než moje příkazy. V tomto případě hodnotím za celou rodinu. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

CHRO,CHRO,CHRO, předpokládám, že dabéři musí mít víc jak 10 promile, aby toto vůbec mohli dabovat. Je to geniální, protože se mi to prostě líbí a ještě lepší je parodie, která nese název Prasátko Slezina. Takže opravdu super, dávám plno a teď rychle pryč, než na nás Tomík pošle ,,disaura''. CHRO, CHRO, CHRO. ()

Reklama

Nethar 

všechny recenze uživatele

Jako je to pro hodně malé děti, neříkám, že ne ;-) Ale skvělý. Nejdřív to vypadá jako že blbina a ještě divně namalovaná, ale je to promakaný. Děti to mají rády a kdykoliv na to chvilku kouknu, tak se musím taky pousmát, protože jsou tam zajímavé narážky a ty děti se chovají skutečně tak jako ve skutečnosti (Pepina je trochu starší holčička, Tomík malej kluk (ehm, prasátko), co ještě pořádně nemluví, tedy shodné jako zrovna u nás). Asi to chce ty malé děti, aby to člověk zaprve ocenil a zadruhé aby trochu zblbnul. ()

NOBLE200 

všechny recenze uživatele

Ehhmmm... Tak jak bych začal. O tomhle seriálu jsem vcelku dlouho neslyšel, nedávno mi ale vyskočil na YouTube jako doporučené video... Ono ten seriál by sám o sobě nebyl špatný. Nápad je vcelku dobrý, problém přichází při zpracování. Ano, je důležité dětem servírovat ze začátku jejich životů jednoduché věci, ale až tak? Každý domeček stojí na kopci velkém cca. minimálně jako Milešovka, rypák dlouhý asi jako stopáž pořadu visící na místě, kde bych ho nečekal, a citoslovce "méééé", "chrocht" a "bůůů" v každé větě minimálně dvakrát se mi docela příčí. Celkově jako pohádka dobré, kdyby mi ještě tekly nudle z nosu a mléko po bradě, tak je to dokonce vynikající... S odstupem času ale vnímám průměrně. Nenadchne a neurazí. A o tom to je. ()

jaaara 

všechny recenze uživatele

Naprostá většina komentářů s hodnocením "odpad!" či jednou hvězdou od pseudointelektuálních kritiků je totálně mimo ;-). Tenhle seriál je skvostem, který ocení pouze toi opravdu zasvěcení = rodiče, kteří potřebují zabavit své ratolesti něčím neškodným, poučným a vtipným (občas dokonce i pro mě). Moje dvouletá dcera by dala hvězdiček minimálně deset. Chrocht! 80% ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama