Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

jaaara 

všechny recenze uživatele

Naprostá většina komentářů s hodnocením "odpad!" či jednou hvězdou od pseudointelektuálních kritiků je totálně mimo ;-). Tenhle seriál je skvostem, který ocení pouze toi opravdu zasvěcení = rodiče, kteří potřebují zabavit své ratolesti něčím neškodným, poučným a vtipným (občas dokonce i pro mě). Moje dvouletá dcera by dala hvězdiček minimálně deset. Chrocht! 80% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

"Prasátko Pepina, zkroucená štětina, zábavné převelice, smíchotů na tisíce, než se nazdáš je to v čudu, zas běžím zahánět nudu, až zas půjde v televizi, zbaví mne pochmurních vizí a ja rozradosten hned, poběžím dělat krajší svět." Dovolil som si citovať svoju českú pseudoobdobu, ale teraz trochu vecne a k veci. Pepinak, i keď na prvý pohľad môže pôsobiť odpudivo, infantilne a hrozivo, je vskutku výborným detským seriálom, ktorý dokonale spĺňa kritériá zábavy pre najmenších a, ako viem zo skúseností vlastných aj známych, dokáže zaujať a pobaviť aj vybraných dospelých (chovanci ústavov sa nerátajú). Vlastne je to taký malý televízny zjav, ktorý si nezaslúži dlhodobú pozornosť, ale na občasné spestrenie a zlepšenie nálady funguje priam zázračne. A to sa počíta. Kroch! 90% ()

Reklama

KvetoslavL. 

všechny recenze uživatele

Na první pohled normální seriál pro malé děti... Na druhý pohled neuvěřitelně dementní seriál pro malé děti... Ale na třetí pohled je to možná geniální skrytá parodie na celý žánr dětských telepohádek. Příběhy transsexuálního prasátka Josefa, který místy připomíná reálné děti (narozdíl od dušínovských buznů typu Tea ze seriálu Teo), mentálně zaostalého bratříčka Tomíka (který umí asi dvě slova, z nichž obě jsou "dinosaurus!") a mojí nejoblíbenější postavy, tatínka, který je v celém seriálu za blbce a ostatní postavy si dělají srandu z jeho tloušťky (miluju obzvlášť jeho typický přiblblý pokerface, který v těchto - ale i mnoha jiných - situacích nasadí). Navíc tu máme další více či méně kuriózní postavy, animaci neuvěřitelně pitomou (scéna: Prasata (vč. 300 kg tatínka) jedou na kole do kopce, který má sklon asi 80°. Nebo už v komentářích zmiňované penisoidní hlavy postav.) a to celé je korunováno závěrečným epileptickým záchvatem všech postav, který (pokud to byl úmysl) je asi nejlepší parodií na typický závěrečný trapný smích, jakou jsem kdy viděl. Prostě tak blbý, že to snad nikdo nemohl myslet vážně. A pokud to myšlený vážně není, tak si to čtyři hvězdy rozhodně zaslouží. ()

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Prasátko pepina. Ou...už podle názvu to není moc lákavé. Viděl jsem pár dílu a kdybych to měl vystihnout upřímně, tak bych to označil za stupiditu. Jádrem seriálu jsou nesmyslné a hloupé příběhy, navíc doprovázené děsným chrochtáním členů rodiny prasátek. A po vizuální stránce je to stejně tak smutné. Doufám, že si děti díky této jednoduché animaci nebudou představovat opravdového "vepře" jako růžovou kuličku s trčícími špilkami (končetiny) a na hlavě s rypáčkem, který je tak obludně umístěn na čele. Omlouvám se za takové detailní popisy, ale je to tak. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

CHRO,CHRO,CHRO, předpokládám, že dabéři musí mít víc jak 10 promile, aby toto vůbec mohli dabovat. Je to geniální, protože se mi to prostě líbí a ještě lepší je parodie, která nese název Prasátko Slezina. Takže opravdu super, dávám plno a teď rychle pryč, než na nás Tomík pošle ,,disaura''. CHRO, CHRO, CHRO. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)
  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama